Inkontinenciakezelés


 

ÖRÖKRE ELFELEJTHETED AZ INKONTINENCIABETÉTET!


A hüvely megereszkedése szülés után vagy változókorban gyakran okoz inkontinenciát. Egy tüsszentés vagy köhögés során is jelentkezhetnek a kellemetlen tünetek. Betétet senki nem hord szívesen, de sokszor úgy tűnik, nincs más megoldás...

A Petite LadyTM kezelésnek köszönhetően azonban megszünhet az inkontinenciád, és nyugodtan elfelejtheted a betétet. A fájdalommentes lézeres kezelés hatására a renyhe hüvelyfal visszahúzódik, így megszűnnek a nyomás okozta kellemetlen tünetek. Újra teljes életet élhetsz!


Mit nevezünk Petite LadyTM lézeres inkontinenciakezelésnek?

Azok a hölgyek, akik vizeletcsepegést észlelnek nevetés, tüsszentés, köhögés, mozgás vagy intim együttlét során, nagy valószínűséggel stresszinkontinenciában szenvednek. Az enyhe illetve közepes fokú stesszinkontinenciát nagyon jó eredménnyel lehet kezelni a Petite LadyTM lézeres eljárással. A kezelést követően a hüvelyi szövetállomány vérkeringése helyreáll, az előreesett hüvelyfal megemelkedik. A kezelés hatására a renyhe hüvelyfal visszahúzódik, így megszűnnek a nyomás okozta kellemetlen tünetek.


Hogyan működik a Petite LadyTM lézeres inkontinenciakezelés?

A Petite LadyTM technológiát a világ egyik legnagyobb lézerberendezéseket gyártó cége, a Lutronic fejlesztette ki. Ez a vállalat a világ 10 legnagyobb lézerberendezéseket gyártó cége között van, s a bevétele közel felét kutatás-fejlesztésre fordítja. Fejlesztési központjai vannak Szöulban, Tokióban és az USA-ban. A Lutronic fejlesztési projekjeit a Harvard Egyetem orvos-professzorai együttműködésével valósítják meg.


Lézeres kezelőfej

A Petite LadyTM  egy, az Action II lézeres platformrendszerhez csatlakoztatható, nőgyógyászati kezelésekre kifejlesztett kezelőfej-együttes. Az Action II egy Erbium YAG lézer, amely a legideálisabb - 2940 nm - hullámhosszal rendelkezik ahhoz, hogy biztonságosan és fájdalommentesen kezelhessünk vele nőgyógyászati problémákat. A berendezés speciális duális módban működik, melyet szabadalom véd. A lézeres kezelőfej gyengéden és teljesen fájdalommentesen, 90°-ban juttatja a hüvelyfalba a lézerfényt, amely a legmélyebb szöveti rétegig tud hatolni. Ez két fokozatban történik. A sokszoros mikroimpulzus hatására a hüvelyi nyálkahártyán mikron méretű, nagyon precíz, úgynevezett koagulációs zónák jönnek létre. Ezek segítségével a hüvelyi nyálkahártyában mélyebbre tud jutni a második körben bejuttatott hosszú impulzus, elérve a medencefenék kollagéndús szöveti állományát. A mikroimpulzusok hatására a hüvelyi nyálkahártya felsőbb rétegében található kollagénállomány megsokszoroszódik, a hosszú impulzus hatására pedig a mélyebb rétegekben található szöveti réteg kollagénállománya nő jelentős mértékben.

 

Az inkontinenciakezelés során - a hüvelyszűkítő eljárás 360°-os kezelésével ellentétben - a hüvelyfal felső részébe koncentráltabban, 90°-ban juttatjuk be a lézerfényt. Ennek ellenére az inkontinenciakezelést követően a páciensek pozitív mellékhatásként észlelhetik a hüvely szűkülését is, illetve a hüvelyi nyálkahártya egészségesebb, élettel telibb lesz.


Mi a különbség a Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezelés és a műtét között?

Az inkontinencia megszüntetésére irányuló műtétet csak súlyos esetben javasoljuk. Mielőtt műtétre szánnád magad, javasoljuk, hogy vegyél részt egy Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezeléssel kapcsolatos, ingyenes konzultáción illetve egy VTI vizsgálaton, ahol pontosan meg tudjuk állapítani az inkontinancia súlyossági fokát, ugyanis lehet, hogy a műtét elkerülhető lenne! 

 
A női stresszinkontinencia műtéti kezelésére nagyon sok, közel száz féle sebészeti módszer létezik. A műtéti variációk magas száma elbizonytalanító, ugyanis pont azt támasztja alá, hogy a módszer nem tökéletes, sok esetben hatástalan, ugyanakkor nagyon sok kellemetlenséggel, fájdalommal, hosszú lábadozási idővel jár. Mind a mai napig a legnépszerűbb műtéti módszer a főleg nőgyógyászok által végzett mellső hüvelyfali plasztika. Ebben az esetben a hüvelyfalat beszűkítik, a húgycsövet pedig megemelik. Ez a műtéti eljárás azonban sokszor nem vezet eredményre. Modernebb és kíméletesebb eljárások az úgynevezett szalagos műtétek, de a vágást sajnos ebben az esetben sem lehet megúszni.

A műtétekkel szemben a Petite LadyTM lézeres, vágással nem járó inkontinenciakezelés nem jár szövődményekkel, nincs lábadozási idő, azonnal visszatérhetsz a mindennapi tevékenységeidhez. Az eljárás a hüvely egészségét is helyreállítja. 48 óra múlva a szexuális élet is folytatható. Nem utolsósorban pedig: a kezelés során a páciensek 80%-a semmilyen fájdalmat nem érez!


Mi a különbség a Petite LadyTM lézeres inkontinenciakezelés és más lézeres eljárások között?

A régi, korszerűtlen lézeres eljárások során a hüvelyi nyálkahártya sérülése jelentősebb, aminek köszönhetően napokig vérzés jelentkezhet, egy hétig nem lehet szexuális életet élni, és a kezelést követően antibiotikumot kell szedni.
Ezzel szemben a Petite LadyTM lézeres inkontinenciakezelés nem jár semmilyen kellemetlenséggel: nincs lábadozási idő, sem hegesedés és vérzés. A kezelést követően azonnal lehet folytatni a munkát, napi tevékenységet.


Hogyan történik a Petite LadyTM lézeres inkontinencia kezelés?

A kezelést megelőzően konzultációt tartunk és szakorvosi vizsgálatot végzünk. A kezelés kizárólag negatív leletek esetén végezhető el. Az első lépés a hüvely előkészítése, megtisztítása és fertőtlenítése. Ezt követően a nőgyógyász szakorvos a hüvelyapplikátort a hüvelybe helyezi. Az applikátor tartja a hüvelyfalat és nem engedi, hogy a lézeres kezelőfej a hüvely belső falához érjen. Ezután a kezelőfejet az applikátorba helyezi, majd lassan, belülről kifelé haladva, 2 mm-enként a lézerfényt a hüvelyi nyálkahártyába juttatja. Szükség esetén a műveletet többször megismétli. A berendezésen mindig az adott problémának leginkább megfelelő, személyre szabott beállításokat alkalmazzuk.

 

 

 

 

 

A kezelés átlagosan mindössze 20 percet vesz igénybe. A problémától függően - 3-4 heti gyakorisággal - 2-6 kezelés szükséges, illetve az eredmény fenntartásához évente-másfél évente egy fenntartó kezelés javasolt.

A kezelést követően 2 napig nem javasolt az uszoda ill. ülőfürdő, a szexuális élet a kezelést követő 48 óra elteltével folytatható.

A kezelések során a páciensek 80%-a nem érez semmit, a többiek minimális hőérzetről számolnak be.


Milyen eredményt várhatok a Petite LadyTM lézeres inkontinenciakezeléstől?

Enyhe vagy közepes inkontinencia esetén a páciensek nagy részénél megszűnnek a tünetek. Súlyos esetben a tünetek nagy mértékben enyhülhetnek. Az eredmény hosszú távon történő fenntartásához adott esetben szükséges lehet több kezelés, illetve fenntartó kezelések javasoltak.

 

Várjuk szeretettel jelentkezésed ingyenes konzultációra! További részletekről a www.intimszepseg.hu honlapon tudsz tájékozódni.

 

intimszepseg.hu

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.