Molnár Andrea


A testeddel bármit el tudsz érni

 

Molnár Andrea táncművész sok mindenen túl van már, a profi versenytáncos megélte a sportolói lét hullámvölgyeit és felemelő pillanatait egyaránt. Most úgy érzi, révbe ért, s végre álmai megvalósításán dolgozhat. Andi életéből azonban ma sem hiányozhat a sport, és tökéletes alakjára is szigorúan ügyel, amihez az enCurve segítségét is előszeretettel igénybe veszi. 

 

Molnár Andi és az enCurve

 

“Nagyon szeretek enni, imádom az ízeket, főleg az édességeket, de tudom, hogy egy süti ajándék nekem. Ellen tudok állni, mert felfogom, hogy mivel jár. Sokan azt gondolják, hogy a tánc mint hivatás már önmagában elegendő ahhoz, hogy valaki hibátlan alakkal rendelkezzen. Valójában mindig nagyon oda kell figyelnem az étkezésemre és hogy milyen kiegészítő mozgást végzek. Anyukámat végignéztem, ahogy az egész életét végigfogyókúrázta, ő egy élő ellenpélda számomra, hogy mit nem szabad. Ma már ő is hallgat rám, sportol és egészségesebben étkezik, sőt tanácsot kér tőlem. Én sem vagyok tökéletes. Ahogy Náray Tamás mondta mindig: Molnár Andinak nem jutott derék. De megtanultam úgy öltözködni, hogy ez ne látszódjon” – meséli mosolyogva.

 

 Molnár Andi és az enCurve

 

Emellett Andi rátalált arra a jelenleg leghatékonyabb zsírbontó módszerre, amellyel tökéletesíteni tudja a testét. A futás mellett az enCurve kezelésre esküszik, amelynek elve a rövidhullámú elektromágnes által kiváltott hipertermia. Az alakformáló-zsírbontó kezelés csakis a zsírsejteket bombázza, úgy, hogy azok fokozott rezgésbe jönnek és végül saját súrlódási hőjüktől felbomlanak. Az enCurve kifejezetten a legproblémásabb hasi és hastájéki zsír bontásának hazai ásza. Molnár Andi az elsők között próbálhatta ki a legújabb módszert és így már teljes nyugalommal húz táncruhát. 

 

Molnár Andi és az enCurve

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.