ULTHERAPY


Ultherapy

TUDOMÁNY ÉS PONTOSSÁG
EGY NEM INVAZÍV KÉSZÜLÉKBEN

 

A 2008-ban forgalomba hozott Ulthera® rendszer az első és a mai napig egyetlen ultrahangos energia alapú berendezés, amely megkapta az U.S. FDA-engedélyt (az amerikai Food and Drug Administration, az FDA a legjelentősebb és legszigorúbb egészségügyi szabályozó hatóság a világon) nem invazív arc-, szemöldök- és a nyakemelésre. 


A készüléket és magát az eljárást is kifejlesztő Ulthera-Merz egy dinamikusan fejlődő, globális orvosiberendezés-gyártó vállalat, amely úttörő szerepet játszik olyan platformrendszerek kifejlesztésében, amelyek terápiás céllal használják az ultrahangot. A cég a kezdetektől fogva kiemelten kezeli a kutatás-fejlesztés területét, készülékeire és eljárásaira mára tucatnál is több szabadalom érvényes.

 

Ultherapy készülék


A kezelőfej mikrofókuszálja az ultrahangot, akárcsak a nagyító a napsugarakat, így melegítve fel a szövetet nem invazív módon. Ez a mikrofókuszált ultrahang a bőr legmélyebb rétegeibe, akár 4,5 mm mélyre hatolva, tűhegynyi pontossággal azon a területen fejti ki a hatását, ahol arra szükség van.

 

Az Ulthera szabadalmaztatott DeepSee© képalkotó képessége az egyetlen technológia, amely lehetővé teszi, hogy kezelés közben lássuk a kezelendő területet. Ennek segítségével teljes biztonsággal végezhető a kezelés, hiszen a kezelő személy pontosan látja, hova lő, és egyértelműen el tudja kerülni az olyan típusú baleseteket, ahol az energia nem a célterületre érkezik, és súlyos esetben a bőr megég.

Ultherapy

Az Ultherapy a megereszkedett bőrt annak természetes regeneráló folymatait beindítva "teszi helyre", mégpedig a kollagénképződés beindításával, hogy az eredmény hosszan tartó legyen. A kezelésnek egyrészt van azonnali, de átmeneti feszesítő hatása, ami után, a kollagén-újraképződés megindulásával (3-6 hónap) az igazi eredmény is megmutatkozik, amely már hosszabb távon, optimális esetben akár 5 évre is látványos és tartós hatással bír. Igény szerint a kezelések ismételhetők is, hiszen az Ultherapy megfelelő mélységben és hőmérsékleten melegít, nem okoz felületi sérüléseket, a koagulációs pontok precíz eloszlása pedig meggyorsítja a gyógyulási folyamatot.

Az Ultherapy több különböző méretű és az energiát különböző mélységekbe juttató kezelőfejjel (transzducerrel) rendelkezik, aminek segítségével még a legkényesebb és legnehezebben elérhető régiók is ügyesen kezelhetők. Ezeken keresztül a mikrofókuszált ultrahang-energia nem invazív módon jut be a bőr legmélyebb rétegeibe, és úgy melegíti fel a szövetet, hogy a bőr felszíne sértetlen marad. 

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ULTHERAPY?

- Precízen, a megfelelő mélységbe juttatja az energiát, amivel megfelelő hőmérsékletre (65-68 oC) melegíti fel a szövetet

- A mikrofókuszált ultrahang – a képalkotás segítségével biztonságos módon – apró sérüléseket, koagulációs pontokat hoz létre a szövetben, ami természetes sebgyógyulási folyamatot indít be

- A koagulált szöveteket egészséges szövetek veszik körül

- Az apró sérülések gyógyulási folyamatot stimulálnak és kollagéntermelődést indítanak be

- A folyamat eredményeképpen új kollagén képződik, ezek az új, egészséges kollagénrostok folyamatosan épülnek be, a bőr összehúzódását eredményezve

- Az eredmény feszes, természetesen egészséges arc, amely fokozatosan fiatalodik meg!

 

Ultherapy

Kezeléseinkről központunkban részletesebb, és igényeidre szabott tájékoztatást kaphatsz! Konzultációink minden esetben ingyenesek - használd ki az alkalmat, kérj időpontot az alábbi űrlapon, vagy a +36 1 231 6047-es telefonszámon! Mit veszíthetsz? :)


  

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.