Ultratone Futura Pro


Ultratone Futura Pro, a minőség szenvedélyével!

 

 ultratone-futura-pro.jpg

Az Ultratone tradíciók mögött több mint negyven éves gyártói tapasztalat és több mint nyolcmillió elkészített berendezés áll.
Piacvezető bio-stimulációs elven működő termékeinek fejlesztésében a legjobb nemzetközi kutatókból és tudósokból álló csapat áll, élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem szakembereivel.
Alapvető különbséget kell tennünk a hagyományos izomstimulációs  készülékek és az Ultratone piacvezető Trofikus kódtechnológiával támogatott  bio-stimulációs rendszere között. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható bio-stimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bio-energetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa  fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Például az Ultratone Futura Pro berendezés 44 trofikus jelformát használ a legjobb eredmények elérésére.


ULTRATONE FUTURA® PRO BIOPTIC™ SYSTEM

Számtalan kezelési lehetőség
A készülék több mint 150.000-féle progresszív programmal gondoskodik arról, hogy felülmúlja a vendégek legmerészebb álmait, az arc- és testformálás eredményeinek vonatkozásában.
A Futura® Pro programjai egyedülállóan, 44 trofikus jelformát használnak, váltakozó impulzus jelalak, frekvencia és impulzusidő értékekkel, kezelésenként egyszerre sokfélét, a legjobb kezelési eredmények elérése érdekében. A Futura Pro sejtszinten formálja át és varázsolja újjá a testet és az arcot.

Kezelési profilokultratone-futura-pro-gep.jpg
A programok felsorolására lehetetlen lenne vállalkoznunk, a fő kezelési profilok a következők:

 • Karcsúsítás & Alakformálás,
 • Zsírleépítés & Méretcsökkentés,
 • Méregtelenítés & Cellulitisz kezelés,
 • Tónusfokozás & Izomfejlesztés,
 • Arcfiatalítás & ránctalanítás,
 • Sport és Tréning,
 • Terápia és rehabilitáció

 


Minden egyben koncepció - tökéletesen elégedett vendégek

Az Ultratone Futura Pro egységes rendszerként egyesíti magában a piacon található test és arckezelések legjavát, és ezeket új, egyedi, áttörést-jelentő bio-energetikai jellemzőkkel egészíti ki. Az egyes kezelői rendszerek egy berendezésbe integráltan, közös vezérlő felülettel működtethetők a maximális eredmények elérése érdekében.
A minden egyben (All in one) koncepcióra tervezett felépítés nyolc különböző rendszer összehangolt, egy rendszeren belüli használatát teszi lehetővé a maximális eredmények elérése érdekében.

Ultratone Futura Pro „All in one” – minden egyben koncepció

 

 1. Teljeskörű testkezelő rendszer: 10 önállóan szabályozható kezelői csatorna (20 elektróda) áll rendelkezésre a professzionális testkezelő programok futtatására
 2. Teljeskörű arckezelő rendszer: 10 önállóan szabályozható kezelői csatorna (20 elektróda) áll rendelkezésre a professzionális arckezelő programok futtatására.
 3. Kavitációs ultrahang rendszer, vörös színű intenzív LED fénytechnológiával: zsírbontáshoz és cellulit kezeléshez
 4. Arckezelő ultrahang rendszer kék színű LED fénytechnológiával arckezelésekhez
 5. Elektro-porációs hatóanyag bevitel a mélyrétegű és egyenletes bejuttatáshoz
 6. Mikro-áramos arckezelő egység sejtszintű arcbőr fiatalításhoz
 7. „Mágikus kesztyű”: Bio-energetikai stimuláció, bio-stimulációs masszázs és hatóanyag bevitel céljára
 8. Mono-kromatikus fényterápia: narancs fényű rózsakvarc kristályok a sejtélettani folyamatok javítása érdekében

 

 ultratone-futura-pro-kezelesek.jpg


A test és arckezelések futtathatók külön-külön, de akár egyidejűleg is, jelentős időmegtakarítást eredményezve. Ezáltal lehetőség van speciális kombinált csomagok összeállítására is.

ULTRATONE és a terápia
Az Ultratone Futura Pro szinte kimeríthetetlen esztétikai kezeléseinek pazar választéka mellett egyedülálló képességekkel rendelkezik a rehabilitációs és helyreállító jellegű kezelések terén is. Híres orvosi intézmények és klinikák sokaságán alkalmazzák az Ultratone kifinomult technikáját betegek gyógyítására, ragyogó eredményekkel.

Az ULTRATONE hírességei
Az Ultratone technológiát államfők, közéleti hírességek, világsztárok, popcsillagok sokasága használja kreativitásuk, alkotó készségük, szépségük, vonzerejük és sikereik fenntartásában. Néhány példa erre Madonna, Gwyneth Paltrow, Shakira vagy Claudia Bahamón

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.