Videótár


Nimue nyári vitaminos kezelés
TrendMánia, 2016. június 18.

Nyári vitaminbomba

Bujdosó Emőke arc- és testkezelési specialista egy Nimue nyári C vitaminos arckezeléssel frissíti fel Görög Zita arcbőrét. A mélyebb hámlasztás helyett a bőr vitaminnal való feltöltése és hidratálása a cél, hiszen nyáron a nagy hőségben könnyen vízhiányossá válhat bőrünk. Ráadásként a hyaluronsavas nyak- és dekoltázsmasszázs egyszerre fiatalít és ellazít.
Az alábbi videón 10:28 perctől!

 

 

Nimue arcrestaurálás esküvőre
TrendMánia, 2016. június 04.

Esküvői arcrestaurálás

Ezúttal Zita nem egyedül látogatott el hozzánk, elhozta Vikit is egy Nimue arckezelésre, aki közelgő esküvőjére készül. Bujdosó Emőke arc- és testkezelési specialista egy kifejezetten esküvő előtti kezeléssorozatot állított össze számára, amely aktív hatóanyagainak köszönhetően megújítja és helyreállítja az arcbőrt, valamint feltölti a finomabb ráncokat és eltünteti a szem alatti karikákat. 
Az alábbi videón 12:28 perctől!

 

 

 

 

 

Advantage végleges szőrtelenítés
TrendMánia, 2016. május 28.

Advantage végleges szőrtelenítés

Zita ismét a SolenneMedben járt Bujdosó Emőke arc- és testkezelési specialistánál. Most az Advantage orvosi szintű diódalézer általi végleges szőrtelenítést próbálta ki, ami egy gyors és kényelmes megoldás, amennyiben nem szeretnél tovább bajlódni a borotvával vagy gyantával.
Az alábbi videón 11:25 perctől!

 

 

 

 

enCurve zsírbontó kezelés
TrendMánia, 2016. május 21.

enCurve zsírbontás

Görög Zita ezúttal a csúcstechnológiás enCurve zsírbontó kezelésen vesz részt, amit egy professzionális és részletes testanalízis előz meg Bujdosó Emőke arc- és testkezelési specialista segítségével. Az enCurve rövidhullámú elektromágneses technológia arra az optimális hőmérsékletre melegíti fel a zsírszövetet, amin a zsírsejtek széttöredeznek és kiürülnek a test természetes folyamatai által.
Az alábbi videón 10:25 perctől!

 

 

 

 

Glikolsavas Nimue bőrmegújító kezelés
TrendMánia, 2016. április 23.

Nimue glikolsavas bőrmegújító kezelés

Görög Zita ellátogatott a SolenneMedbe Bujdosó Emőke orvoskozmetikai szakértőhöz, hogy részt vegyen másodszor is egy aktív bőrmegújító kezelésen - most glikolsav használatával kiegészítve. A Nimue glikolsavas kezelés javítja a bőr szerkezetét a felületi hámlasztásnak köszönhetően, és fokozza az aktív hatóanyagok bejutását.
Az alábbi videón 05:53 perctől!

 

 

 

Bőrfeszesítő VelaShape kezelés
TrendMánia, 2016. április 09.

VelaShape a feszes bőrért

Görög Zita Ugóczki Krisztina testkezelési specialista segítségével edzés nélkül mozgatja meg izmait, és mindeközben feszesíti is bőrét! A VelaShape egyszerre négy technológiát ötvöz a tökéletes alakformálásért: rádiófrekvencia, pulzáló vákuum terápia, gördülő hengeres masszázs és infravörös fényterápia együttes erejével alakítja át a test kontúrvonalait.
Az alábbi videón 18:42 perctől!

 

 

 

 

Tavaszi megújító INFINI kezelés
TrendMánia, 2016. március 23.

INFINI arckezelés a TrendMániában

Görög Zita, a TrendMánia háziasszonya és Bujdosó Emőke orvoskozmetikai specialistánk az INFINI bőrmegújító kezelését mutatták be a TrendMániában. A rádiófrekvencia mikrotűs bejuttatásával a bőr kollagén- és elasztinállománya teljesen megújul, így érhető el a bőr valódi, tartós és biztonságos megújulása.
Az alábbi videón 11:23 perctől!

 

 

 

  

Nimue Bio Active fiatalító kezelés
TrendMánia, 2016. március 16.

TrendMánia 2016. március 19. Nimue

Görög Zita és Bujdosó Emőke orvoskozmetikai specialistánk bemutatják a Nimue Bio Active bőrmegújító-fiatalító, AHA-savas kezelését a TrendMániában. Ez a kezelés egy korosztálytól független, nagyon jó ránctalanító terápia, ami garantáltan élettel telibb bőrt varázsol.
Az alábbi videón 11:00 perctől!

 

 

 

 

Ultherapy arcfeszesítő kezelés
TrendMánia, 2016. február 20.

Ultherapy kezelés a TrendMániában

Görög Zita és Gaál Noémi kipróbálták az Ultherapy lifting hatású ultrahangos eljárást vezető szépségtanácsadónk segítségével. Az Ultherapy a természetes sejtmegújító folyamatokat indítja be a bőrben, így a bőr feszessé és fiatalossá válik.
Az alábbi videón 12:55 perctől!

 

 

 

 

Beszélgetés az intimszépségről
TrendMánia, 2016. február 13.

Intimszépség a TrendMániában

Görög Zita és Ugóczki Krisztina vezető szépségtanácsadó és intimszépség szakértőnk az intimszépség fogalmáról és a Petite Lady lézeres technológiáról beszélgettek a TrendMániában.
Az alábbi videón 13:30 perctől!

 

 

 

 

 

 

Nimue téli szépítőkúra
TrendMánia, 2016. január 23.

Nimue szépítőkúra a TrendMániában

Görög Zita egy Nimue téli szépítőkúrán vett részt a SolenneMedben. A kezelés jótékony hatással van a gyulladt, a hiperpigmentált és az öregedés jeleit mutató bőrre. A Nimue orvoskozmetikumok visszaállítják a bőr egészségét, és a bőrproblémáknak nem csupán a kellemetlen tüneteit kezelik, hanem azok okait is megszüntetik.
Az alábbi videón 19:32 perctől!

 

 

 

 

 

Cavi Jet végleges zsírbontás
Én is menyasszony vagyok, 2013. június 19.

Cavi Jet végleges zsírbontás

Lakatos Márk és Banelli Éva a jojó-effektus leküzdésében segített Eszternek. Cavi Jet ultrahangos végleges zsírbontással és nyirokmasszázzsal vették fel a harcot a makacs zsírpárnák ellen.
Az alábbi videón 04:00 perctől!

 

 

 

 

 

VelaShape terhesség után
Egészség kalauz, 2013. március 03.

VelaShape alakformálás és feszesítés

Kis Judy megoldást keresett a szülés utáni karcsúság és feszesség visszanyerésére, melyben a SolenneMed segített neki. A VelaShape - mellyel a kezelést végezte - egy alakformáló készülék, mely a lokálisan lerakódott zsírfelesleget segít lebontani és a bőrt újból feszessé teszi.

 

 

 

 

 

 

VelaShape fogyás után
Aktív Extra, 2013. február 23.

VelaShape feszesítés

Lakatos Márk maga is ellátogatott a SolenneMed vezető orvos-esztétikai szakértőjéhez, Banelli Évához. Fogyása után a VelaShape segített visszanyerni bőrének rugalmasságát.
Az alábbi videón 04:00 perctől!

 

 

  

VelaShape a Mokkában
Mokka, 2013. január 04.

VelaShape feszesítés
 

Banelli Éva, a SolenneMed vezető orvos-esztétikai szakértője a VelaShape feszesítő hatásáról beszélt a Mokkában. A VelaShape segít a hölgyeknek visszanyerni szülés után a hason megereszkedett bőr feszességét.

 

 

 

 

 

 

 

Cavi Jet makacs zsírpárnák ellen
Én is szép vagyok, 2012. november 21.

Cavi Jet a makacs zsírpárnák ellen

Lakatos Márk és Mariann felkeresték Banelli Évát, és segítségét kérték a hosszú évek óta lerakódott zsírpárnák eltüntetésére. Az fókuszált ultrahang elvén működő CaviJet hatékonyan csökkentette Mariann testkörfogatát, aki visszanyerte magabiztosságát.
Az alábbi videón 10:06 perctől!

 

 

 

 

VelaShape hasfeszesítés
Én is szép vagyok, 2012. november 14.

VelaShape hasfeszesítés

Lakatos Márk szerette volna, ha Éva visszanyeri önbizalmát, így Éva felkereste Banelli Éva orvos-esztétikai szakértőt. A ráncok ellen rádiófrekvenciás kezeléssel, illetve egy zafíros maszkkal vették fel a harcot, míg a has feszesítését VelaShape-pel végezték.
Az alábbi videón 11:25 perctől!

 

 

 

 

Végleges szőrtelenítés és aknékezelés,
Én is szép vagyok, 2012 november 07.

Sybaritic aknék kezelésére és végleges szőrtelenítés

Lakatos Márk Ágit szerette volna magabiztosabbnak látni, ezért a SolenneMed segítségét kérte, hogy megoldást találjon az Ágit zavaró aknék és nem kívánatos szőrzet eltüntetésére. A villanó fénnyel dolgozó Sybaritic segítségével Áginak gyönyörű arcbőre lett és végleg megszabadult az őt zavaró szőrzettől.
Az alábbi videón 12:44 perctől!

 

 

 

 

 

VelaShape haskötény kezelésére
Én is szép vagyok, 2012. október 31.

VelaShape haskötény ellen

Lakatos Márk és csapata ezúttal Anita önbizalmát szerették volna visszaadni, így felkeresték a SolenneMedet, hogy a hirtelen fogyás után megereszkedett bőrt segítsünk újra feszessé tenni. A VelaShape kezelés látványos hatásaként eltűnt Anitáról a haskötény és feszesebbé vált a bőre.
Az alábbi videón 13:53 perctől!

 

 

 

 

VelaShape fenékfeszesítésre
Aktív, 2012. július 12.

VelaShape a fenék feszesítésére

Zimány Linda nem csak keményen sportol és helyesen étkezik, hanem speciális kezeléseket is bevet a tökéletes és kerek fenék érdekében. A VelaShape narancsbőr eltüntetésére és a fenék feszesítésére is tökéletes választás.
Az alábbi videón 03:30 perctől!

 

 

 

 

 

Cavi Jet eredményessége
Ez zsír!, 2012. június 01.

Cavi Jet eredmények

Hallgasd meg Janicsák Reginát egy hónappal a Cavi Jet zsírbontó kezelése után! Az eredmények magukért beszélnek és Regina is nagyon elégedett az eredménnyel.

 

 

 

 

 

 

 

VelaShape kezeléssorozat eredményessége
Ez zsír!, 2012. június 01.

VelaShape eredményei

Janicsák Veca egy VelaShape kezeléssorozat után egy hónappal látogatta meg ismét a SolenneMedet, hogy a kezelés hatékonyságáról konzultáljon. Veca a kezelések után sokkal könnyebben tud fogyni, de persze odafigyel az étkezésére és a folyadékbevitelre is.

 

 

 

 

 

Cavi Jet zsírbontás és kabinos kezelés
Ez zsír!, 2012. április 23.

Cavi Jet ultrahangos zsírbontás

Janicsák Regina fogyni szeretett volna, ezért testvére, Veca után ő is felkereste a SolenneMedet. Éva Cavi Jet ultrahangos zsírbontást és kabinos kezelést javasolt számára, hogy megszabaduljon 12 kilós súlyfeleslegétől.

 

 

 

 

 

 

VelaShape és Ultratone FuturaPro az izmos hasért
Ez zsír!, 2012. április 20.

VelaShape alakformálás

Janicsák Veca kívánsága a kockás has volt. A VelaShape eltünteti azt a kevés felesleget is, ami Veca hasán található, míg az áhított izmos has elérésében az Ultratone FuturaPro segít.

 

 

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.