Az Ultratone Futura Pro fejlesztésében a legjobb nemzetközi kutatókból és tudósokból álló csapat vett részt, élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem szakembereivel.

Az Ultratone Futura Pro 150.000 progresszív programmal rendelkezik, programjai egyedülállóan, 44 trofikus jelformát használnak, váltakozó impulzus jelalak, frekvencia és impulzusidő értékekkel, kezelésenként egyszerre sokfélét, a legjobb kezelési eredmények elérése érdekében. A Futura Pro sejtszinten formálja át és varázsolja újjá a testet és az arcot.

 

Az Ultratone Futura Pro elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb.

 

 

A SolenneMed Ultratone Futura Pro alakformáló kezelés menete

 

A kezelések megkezdése előtt ingyenes állapotfelmérést és testösszetétel analízist végzünk. Az eredmény alapján állítjuk össze az igényeidnek legmegfelelőbb kezelési javaslatot. 

A kezelés történhet a teljes testen, az arcon, vagy a problémás területen. A kezelési idő attól függ, hogy éppen mit szeretnénk elérni, milyen típusú kezelést alkalmazunk. Általában 10-40 perc. A kezeléseket kúraszerűen érdemes igénybe venni, heti 2-3 alkalommal, vagy akár minden nap.

Az eredményességet feszesítő testtekercseléssel lehet fokozni.

Miután az Ultratone Futura Pro készülékbe betápláltuk az adataid, a készülék létrehoz egy egyénre szabott kezelési tervet. A testelektródák felhelyezése után, asszisztensünk beállítja Neked a megfelelő intenzitási fokozatot és elindul a kezelés.

A készülék folyamatosan követi a kezelés folyamatát. Értékeli az elért eredményeket és automatikusan módosítja a beállításokat a legjobb kezelési eredmények elérése érdekében.

Például egy 40 perces kezelés alatt a programok akár 600 kontrakciós ciklust is létrehozhatnak, melyek egy hasformáló kezelést alapul véve 300 felüléssel egyenértékűek. Mindez természetesen a legkisebb erőfeszítés és utólagos éhségérzet nélkül.

 

 

Miben különbözik a SolenneMed Ultratone Futura Pro alakformáló kezelése a hagyományos izom-stimulációs kezelésektől?

 

A különbség alapvető a fogyasztószalonokban elérhető hagyományos izom-stimulációs  készülékek és az Ultratone piacvezető trofikus kódtechnológiával támogatott  bio-stimulációs rendszere között. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható bio-stimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bio-energetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa  fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Az Ultratone Futura Pro berendezés 44 trofikus jelformát használ a legjobb eredmények elérésére. A trofikus jelformák az emberi test azon bio-elektromos jelrendszerei, amellyel a központi idegrendszer vezérli az emberi test funkcióit. A bio-neurológia legújabb kutatási eredményeit felhasználó trofikus kódtechnológia a jövő megoldását jelenti az alak formálásában, a zsír leépítésében, az izmok kidolgozásában,a narancsbőr kezelésében, a test méregtelenítésében, a bőr feszesítésében, az arc újjávarázsolásában és a fiatalság megőrzésében. Az ezt megvalósító Ultratone Futura Pro berendezés egyedülálló a világon és fényévi távolságra van a hagyományos izom-stimulációs technikáktól.

 

 

Milyen esetekben nem javasoljuk igénybe venni az Ultratone Futura Pro kezelést?

 

Terhesség, szoptatás, daganatos betegségek, nedvedző bőrbetegségek, epilepszia, pacemaker, szívbetegségek esetén nem javasoljuk igénybe venni a kezelést.

 

 

Milyen egyéb előnyei vannak a SolenneMed Ultratone Futura Pro alakformáló kezeléseknek?

 

Takarékoskodunk az időddel, mert egy alkalommal, akár több kezelést is egyszerre el tudunk végezni. Lehetőség van olyan kezelések összeállítására, amelyek egy időben akár hat különböző testterületen (has és derék, combok, popsi és csípő, hát, vádlik, mellek és karok) hatnak. Természetesen az egyes területek kezeléséhez különböző programokat állíthatunkizomtonus-fokozas.jpg be:

 

 • Karcsúsítás
 • Cellulitkezelés
 • Tónusfokozás
 • Szülés utáni helyreállítás
 • Méregtelenítés
 • Bőrmegújítás
 • Zsír izommá alakítása
 • Feszesítés
 • Szilárdítás
 • Erősítés
 • Nyirokmasszázs
 • Masszázs
 • Stressz oldás

Az Ultratone Futura Pro kiválóan alkalmazható sportsérülések esetén a kondíció megtartására és nagyszerű eredményeket tud felmutatni a különböző terápiás kezelések terén is, mint a rehabilitáció, kapillarizáció, akupresszúra, reflexológia, görcshajlam csökkentés.

 

 

Életmódjavaslat a SolenneMed Ultratone Futura Pro alakformáló kezelések alatt

 

A kezelések időtartama alatt javasoljuk, hogy sószegény, rostokban és fehérjében gazdag étrendet állíts össze, valamint kerüld az alkoholfogyasztást és naponta minimum 2-3 liter szénsavmentes ásványvizet igyál.

 

 

A SolenneMed Ultratone Futura Pro alakformáló kezelések várható eredménye

 

Mivel az Ultratone Futura Pro számtalan kezelési lehetőséget kínál, az eredmény mindig az elérni kívánt célnak megfelelően alakul. A kezeléseknek köszönhetően a mélyen lévő izmok közötti zsírtömeg redukálódik, a test izmai tónusosak, formásak lesznek, javul a testtartás, a striák elhalványodnak, rugalmasabb és feszesebb lesz a bőr, csökken a cellulit.

 

 

Miért a SolenneMed Ultratone Futura Pro alakformáló kezeléseit vedd igénybe?

 

 • formas-test.jpgMert megerőltető és fárasztó gyakorlatok nélkül érheted el, hogy formás tested legyen.
 • Mert a kezelésekkel időt és energiát takarítasz meg és az eredmény rövid időn belül látható.
 • Mert a kezelések teljesen fájdalommentesek, pihenni tudsz közben, valamint pozitív élettani hatások is érnek, melyek segítenek egészséged megőrzésében.
 • Mert az ingyenes, teljes körű testanalízist és állapotfelmérést követően személyre szabott kezelési javaslatot kapsz, melyet kizárólag személyesen Neked állítunk össze.
 • Mert nálunk nem csak kezeléseket kapsz, hanem segítséget ahhoz, hogy helyes irányba tereld életmódod és a célt, amit kitűztél sikeresen elérd.
 • Mert mi végig fogjuk a kezed, és ha elbizonytalanodsz, segítünk visszanyerni önbizalmad.
 • Mert szakértő- az egészségügyben nagy tapasztalatot szerzett –munkatársaink
 • folyamatosan étrend és életmód tanácsadással segítenek. 
 • Mert a segítségünkkel látványos és hosszantartó eredményt érhetsz el és elégedetten állhatsz a tükör elé.

 


Ha szeretnéd minél előbb formába hozni magad, hívj minket bizalommal a 06-1/231-6047-es telefonszámon még ma, és jelentkezz be egy ingyenes testösszetétel analízisre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.