Vándor Éva


 

Vándor Éva jóban van az idővel, és teszi mindezt sebészkés nélkül. Azt mondja, jobban hisz a kíméletes módszerekben. Ezért fordult Központunkhoz, ahol az országban elsőként vezettük be a műtét nélküli face-liftinget, az Ultherapy eljárást.

 

 “Az Ultherapy egy egyórás kezelés, és nekem azért hiteles, mert egyszerű a működési elve, hiszen az arcba juttatott ultrahang segíti a kollagén újratermelését, amitől megfiatalodik a bőr. A megereszkedett bőr gyönyörűen felemelkedik, így nincs szükség plasztikára. Színésznőként egyáltalán nem baj, ha jól nézek ki!”

 

 

 

 

 

“Előadó művészként nem engedhetem meg magamnak, hogy az arcommal hazárdírozzak. Fontos, hogy egészséges és esztétikus legyen. Én az életben minden túlzást ellenzek akár fogyókúra, akár szépség terén. Az életemben is megpróbálok úgy élni, hogy az arany középutat választom. Mondhatni biztosra mentem akkor, amikor ezt a szépészeti beavatkozást választottam.”-mondja Éva

 

 

Nézd meg Éváról és az Ultherapy kezelésről készült képeket:

 

 

 

 

 

Jelentkezz ingyenes konzultációra itt:

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.