Lutronic ADVANTAGE


 

Orvosi célra kifejlesztett, nagy energiájú pulzáló diódalézer

 

A LUTRONIC ADVANTAGE névre keresztelt, orvosi szintű diódalézer berendezése az első olyan lézerrendszer, mely ötvözi a megnövelt, szabályozható teljesítményt, az állítható impulzushosszt, valamint a nagyméretű, hűtött kezelőfejet, a továbbfejlesztett bőrmegóvó intézkedéseket és a multi-platform rendszert. A tartós szőrtelenítéstől a vénás értágulatok kezeléséig összességében hat különböző kezelés elvégzésére alkalmas. A kezelések magas szintű finomra hangolási lehetősége a legjobb eredmények elérését teszi lehetővé.

 

 

 

AZ ADVATAGE lézerberendezés alkalmazási lehetőségei

A piacvezető ADVANTAGE egy nagyenergiájú pulzáló diódalézer berendezés. Precíz
műszaki megoldásai hatékony és biztonságos alkalmazásokat nyújtanak az esztétikai problémák egész sorára. 
Az ADVANTAGE az alábbi hatféle esztétikai kezelés elvégzésére alkalmas:


- Végleges szőrtelenítés

- Pigmentált bőrelváltozások 

- Érelváltozások kezelése 

- Rosacea és sérült kapillárisok kezelése 

- Seprűvénák, hajszálvisszerek kezelése

- Hiperpigmentáció kezelése

 

Piacvezető technológia


Az lézerberendezések fontos tulajdonsága a rendelkezésre álló fajlagos energiasűrűség. Az ADVANTGE maximális energiaszintje 100 J/cm2, tehát bőséges energiatartalék áll rendelkezésre az energiaigényesebb alkalmazások eredményes elvégzésére is. Természetesen a készüléket úgy kellett kialakítani, hogy ez a magas energiaszint ne károsíthassa a bőrt. Ez egy kulcskérdés, mivel a teljesítmény fokozása egyszerű készülékméretezési feladat.

Az, hogy a meglévő energiából ténylegesen mennyi vihető be a bőrbe annak hőkárosodása nélkül, meghatározza a kezelés eredményességét, és alapvetően az adott berendezés technológiai fejlettségétől függ.
Az ADVANTGE esetében minden olyan bőrmegóvó technológiai újítás és szabadalom beépítésre került, amely lehetővé teszi a lehető legnagyobb energiaszint biztonságos bőrbe juttatását.

 

Az ADVANTAGE kezelésekről központunkban részletesebb, és igényeidre szabott tájékoztatást kaphatsz! Konzultációink minden esetben ingyenesek - használd ki az alkalmat, kérj időpontot az alábbi űrlapon, vagy a +36 1 231 6047-es telefonszámon! Mit veszíthetsz? :)

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.