Nimue napvédelem: Sun-C


Idén nyáron a Nimue-nál a napozókrémek akciós bevezető áron érhetők el! Biztosítsd a 30% kedvezményt a Sun-C termékek árából - ehhez csupán hírlevelünkre kell feliratkoznod!

 

A napvédelem a Nimue filozófiájának egyik kulcseleme. Célja, hogy csökkentse, sőt, lehetőség szerint megelőzze a környezeti ártalmak okozta stresszt, pigmentációt, védjen az UV- és az infravörös sugárzás ellen, így megőrizze a bőr egészségét, és csökkentse a bőr öregedését.

 

Nimue Sun-C

 

A Sun-C portfolió alapdarabja, az SPF40 egy könnyű, nem fehérítő és nem olajos napozókrém, melynek kettős célja van: az UV-A és UV-B sugárzás elleni védelem mellett anti-ageing hatással bír, hidratál, és C-vitamin tartalma azonnal fiatalossá és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

 

A népszerű Sun-C SPF40 napvédő mellett a Nimue idén új termékekkel bővítette a Sun-C termékcsaládot. Az aktív életet élőknek két új testpermet, a Nimue SPF30 Active és a vízálló Nimue SPF50 Sport biztosít profi, széles spektrumú fényvédelmet a napsütésben végzett szabadtéri tevékenységekhez. A készítmények nemcsak az UV-sugárzást szűrik, de az infravörös sugárzás öregedést gyorsító hatásaitól és a hősokktól is védik a bőrt.A testpermetek is tartalmaznak bőröregedés elleni hatóanyagokat, és csökkentik a foto-öregedés látható jeleit.

 

 Nimue After Sun Hydrator

 

Napozás után ajánlott a Nimue After Sun Hydrator használata. Ez a hűsítő, frissítő és nyugtató hatású gél enyhíti a napozás káros hatásait, és elősegíti a napsugárzás okozta károk helyreállítását a hámrétegben.

 

A Sun-C termékcsalád használata akár már 2 éves kortól ajánlott. A termékek a teljes testfelületen használhatók.

Ha a Sun-C termékeket kedvezménnyel szeretnéd megvásárolni, iratkozz fel hírlevelünkre! Az akció részleteit itt találod.

 

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.