VelaShape


VelaShape, a tökéletes alakátformáló rendszervelashape-gep.jpg


A Syneron Medical a világ legnagyobb orvosi testkontúr átalakító berendezés gyártója. A szépségipari piacon már évek óta a legsikeresebb alakformáló és cellulit kezelő berendezésként nyilvántartott VelaSmooth termékére alapozva fejlesztette ki az új VelaShape berendezést.

A megnövelt teljesítménynek és a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a VelaShape berendezéssel az orvosi kezelőhelyeken már kezdetektől fogva szinte hihetetlen, 3-7cm-es körméret csökkentő eredményeket értek el, mindössze 4-6 kezelést követően. Hamarosan az egész szakma felfigyelt az új berendezésre, és a VelaShape jelentős média figyelemmel övezve kezdte meg világhódító útját. Nem csoda, hogy hónapok alatt messze a legnépszerűbb testkontúr átalakító berendezéssé vált, és még Hollywood legnagyobb sztárjai is sorban állnak a VelaShape berendezést alkalmazó klinikákon.

 

A VelaShape kezelés következőkre javasolt: velashape-kezeles.jpg

            - Körméret csökkentés,
            - Cellulit csökkentés és nyúlási csíkok
            - Testkontúr átformálás
            - Nyirokmasszázs, méregtelenítés
            - Vérkeringés fokozás, mikro-cirkuláció javítása
            - Bőrfiatalítás és feszesítés
            - Bőrtextúra mechanikai tulajdonságainak javítása
            - Izomfájdalmak, görcsök


A VelaShape a világon az egyetlen non-invazív berendezés, amely a klinikai eredmények alapján FDA (Food and Drug Administration, USA) és orvosi CE tanúsítvánnyal egyaránt rendelkezik a testkontúr átalakítás és cellulit csökkentésre vonatkozóan. A siker titka azok a lenyűgöző testformáló és bőrszépítő eredmények, mely a legjobb testkezelő technológiák mesternégyesének együttes szinergia hatásából fakadnak.
 
Négy élenjáró testkezelő technológia egyetlen nagyhatású készülékben:

 
1. Rádiófrekvencia
2. Pulzáló vákuum terápia

3. Gördülő hengeres masszázs
4. Infravörös fényterápia


Az egyedi kezelőfej kialakítás alapjaként egy pulzáló vákuumos, motorikusan meghajtott görgő hengeres elrendezés szolgál. Erre van ráépítve az ELOS technológia: a fémbevonatú görgőkön keresztül behatoló rádiófrekvenciás áram és a felette elhelyezett infravörös reflektor formájában.
A zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést és mikro-cirkulációt élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító mechanikus gördülő masszázs és a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia együttes szinergiában dolgozva fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé.

 

velashape-fej2.jpg
 

Ezek a komponensek a testkezelés folyamatában egyidőben működnek az egyesített kezelőfej által, összeadódó szinergia hatásuk lenyűgöző eredmények elérését teszi lehetővé.


- Rádiófrekvenciás zsírbontás hatása a testkontúrra és méretcsökkentésre:
A görgők közötti bipoláris rádiófrekvenciás energia a bőr átfogó, 5-15 mm-es mélységtartományába képes eljutni. A bőrfelszíni 40-42°C mellett a bőr alatti kötőszövetben 60°C körüli hőmérséklet jön létre. A mély túlmelegedés hatására az oxigén disszociáció és a zsír metabolitikus reakciója többszörösére fokozódik, és megindulnak a zsírbontó folyamatok. A zsírsejtek méretének és számának csökkenése közvetlen hatással van a testméretek csökkenésére.


 - Pulzáló vákuum és a cellulit elleni kezelés:
A zsírsejtek méretének csökkenésével és a pulzáló vákuum segítségével a kapillárisokra és nyirokerekre gyakorolt szorító hatások megszűnnek. A mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, a sejtközötti anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a cellulit leépítését és a méreganyagok felszabadulását. A pulzáló vákuum a többi energia komponens segítségével segít a kötött zsírstruktúra feltörésében és fellazításában.

 
- Nyirokmasszázs, méregtelenítés:
A motorikusan meghajtott görgők, a pulzáló vákuum hatás és a kezelőfej masszázsszerű mozgatásának eredményeként a mikro-cirkuláció és nyirokkeringés intenzitása nagyságrendekkel fokozódik. Ez a hatás a kötőszövetben lerakódott méreganyagok eltávolítása mellett elősegíti a sejtközötti térbe jutott lebontott zsír (RF hatás) eltávolítását. 


- Bőrfiatalítás, rugalmasság, oxigenizáció:
A kezelőfej infravörös hőhatása a dermiszben lévő fibroblastok aktiválása révén egy hosszú távú kollagén és lágyszövet rekonstrukciós folyamatot indít el. Ez fokozza a bőr rugalmasságát, javítja a kötőszövet mechanikai tulajdonságait és segít a cellulit kezelés eredményeinek hosszú távú megtartásában. Az infravörös fény további tulajdonsága, hogy fokozza a sejtek bio-kémiai aktivitását és az erőteljes oxigenizációs hatás révén fiatalítja a bőrstruktúrát.

Szabadalmaztatott egyesített kezelőfej technológiavelashape-fej3.jpg
 
A soha nem látott eredmények mögött a titkot a négyféle hatáskomponens egyidejű szinergia hatása jelenti, amely a kezelőfej segítségével a bőr felületi rétegeitől a mintegy 15 mm mélységű zsírszövet rétegekig teljeskörűen átdolgozza a kötőszövetet. A rádiófrekvencia, infravörös fényenergia és a vákuum erőssége az egyesített kezelőfejek (kicsi és nagy méretű) beállító szerveivel könnyedén beállíthatók a páciens egyedi igényei szerint. 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.