enCurve zsírbontás


Magyarországon elsőként a SolenneMed Esztétikai Központban már elérhető az alakformálás legújabb technológiája: az enCurve rádiófrekvenciás zsírbontás. Az enCurve a jelenleg létező fogyasztó-alakformáló eljárások között a legnagyobb hatékonysággal, gyorsan és egyszerre nagy területen dolgozik. Elsősorban a hasi zsír eltüntetéséhez ajánljuk - Molnár Andi ajánlásával!

 

Molnár Andi és az enCurve

 

FEDEZD FEL A KARCSÚSÁGOD!

Napjainkban a mozgásszgény életmód, a stressz, helytelen táplálkozás és számtalan egyéb ok miatt nagyon gyakori az elhízás. A lerakódott zsír különösen a has, fenék, comb környékén "ragaszkodik" gazdájához, ezektől a tartalékainktól a legnehezebb megszabadulni. Ha Te is hasonló problémával küzdesz, érdemes megfontolnod egy enCurve végleges zsírbontó kezeléssorozatot, ugyanis ma már létezik olyan nem műtéti technológia, amivel teljes biztonsággal, gyorsan (és egyszerre nagy területen), fájdalom és lábadozási idő nélkül ledobhatsz 5-7 cm-t és egy-két ruhaméretet magadról!

Nézd meg az alábbi angol nyelvű videós összeállításban az enCurve pácienseket kezelés előtt, illetve 6, 10 és 5 kezelés után!

  

 

ÚJ, NAGYTELJESÍTMÉNYŰ, GYORS ALAKFORMÁLÓ TECHNOLÓGIA
 
Az enCurve rövidhullámú, szabályozott rádiófrekvenciás hullámai speciális frekvencián, szelektíven a zsírsejteket célozzák. A sejtek rezgése a besugárzott energia hatására fokozódik, ami hőt termel. Ezt hívjuk hipertermiának. Megfelelően magas hőmérséklet elérésekor, 45 °C-on a zsírsejt „széttöredezik”, felbomlik, majd a sejtmaradványokat a szervezeted természetes anyagcsere-folyamatai távolítják el.
 

enCurve végleges zsírbontás folyamatábraAz enCurve takarékoskodik az időddel: kiemelkedően rövid kezelési idővel dolgozik más fogyasztó eljárásokhoz viszonyítva, és a kezelés egyszerre nagy területet fed le, ami a hatékonyság mellett biztosítja a természetesnek ható, egyenletes fogyást is.
 
 
KEZELÉS = FÉL ÓRA PIHENÉS ROHANÓ ÉLETEDBEN
 
A Lutronic által fejlesztett enCurve csúcstechnológiás megoldás a zsírsejtek számának csökkentésére. A berendezés rövidhullámú rádiófrekvenciás hipertermia elven működik, és minimális vagy semmi fájdalmat nem okoz. A kezelés érintésmentes, vagyis a kezelőegység nem ér a bőrödhöz, és nem invazív (azaz semmilyen sebet nem ejt). A kezelőegységbe beépített léghűtés (AirMode) a kezelés közben gondoskodik a bőrfelület hűtéséről, a kellemesebb terápiáról és a biztonságodról is. Mindezeknek köszönhetően a páciensek többsége az enCurve kezelés alatt csak enyhe melegséget érez a bőrfelületen. A kezeléshez nincs szükség érzéstelenítésre.

 

enCurve végleges zsírbontás


 
Egy kezelés - a beállításoktól függően - 30-45 perc hosszúságú. Az ergonomikus kar lehetővé teszi, hogy a kezelést a számodra kényelmes pózban végeztesd. Az enCurve-nek az sem okoz gondot, ha picit mocorogsz a kezelőágyon, hiszen a kezelőegység alkalmazkodik a testalkatodhoz, de nem ér hozzád, illetve az éppen aktuális testhelyzet, állapotod által befolyásolt szöveti ellenállást is folyamatosan ellenőrzni, és az energiaszintet automatikusan ehhez igazítja.
 
 
HOGYAN MŰKÖDIK?
 
Az rádiófrekvenciás hullámok speciális rezgésszáma, a "bűvös" 27,12 MHz kifejezetten az adipocita zsírsejtekre van hangolva, és nem hat a többi szövetre (pl. bőr, izom). Tehát ezzel a frekvenciával hatékonyan tudjuk megcélozni a megfelelő szöveti rétegben elhelyezkedő zsírsejteket.

enCurve végleges zsírbontás

Az rádiófrekvenciás hullámok olyan rezgéseket és forgást váltanak ki a zsírsejtekben, amely súrlódást eredményez, és a súrlódási hőnek köszönhetően a zsírsejtek, és csakis a zsírsejtek 45 °C-ig melegednek. Ez a hőmérséklet az adipociták apoptózisát (a sejtek biokémiai önpusztítását) váltja ki, vagyis a sejtek felbomlanak. Végül a szervezet saját természetes folyamatai eltüntetik a zsírsejtek törmelékeit.

Nézd meg, hogyan semmisíti meg az enCurve a zsírsejteket!
 
 

 

AZ ENCURVE RÁHANGOLÓDIK A TESTEDRE
 
A berendezést egy ún. intelligens szoftver vezérli, ami képes tested ellenállásának valós időben történő, folyamatos mérésére. A mért értékek alapján a PISATM (Personalized Impedance Synchronization ApplicationTM) nevű alkalmazás az energiabeállításokat automatikusan maximalizálja és kiigazítja. Ez biztosítja a kezelés lehető legjobb eredményét, ugyanakkor a biztonság szempontjából is fontos, mert egységes hőeloszlást biztosít a megcélzott szövetben.
 
 
KINEK AJÁNLOTT AZ ENCURVE KEZELÉS?
 
Különösen ideális azoknak, akik rendszeres mozgással mindeddig nem tudták elérni a kívánt karcsúságot, és szeretnék elkerülni a műtéti beavatkozást.

Az enCurve azok számára is ideális lehet, akik munkájukból vagy napi elfoglaltságukból kifolyólag veszélyeztetettebbek a hasi zsírpárnák kialakulása szempontjából (pl. ülő munkát végzők).

Az enCurve emellett kiváló "instant megoldás" lehet bármilyen esemény előtt, ahol megjelenésedre nagy hangsúly kerül. Legyen ez esküvő, nyaralás, vagy bármi más, ha heti 1 órát szánsz az alakodra, az enCurve-vel egy hónapon belül formába lendülhetsz, és egy-két ruhamérettel lejjebb válthatsz. (A klinikai tesztek alapján a leghatékonyabb, ha a páciens egyhetes szünetekkel egymás után 4 kezelésen vesz részt. Az átlagos haskörméret-csökkenés 4 kezelés után 5-7 cm.)

 

Kezelés előtt és után

 

NÉZD MEG, HOGY MILYEN EREDMÉNYEKET ÉRTEK EL MÁSOK!

 

enCurve eredmények - 22 éves nő 5 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 22 éves nő 5 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 22 éves nő 5 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 44 éves nő 10 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 44 éves nő 10 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 29 éves nő 5 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 22 éves nő 5 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 22 éves nő 5 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 44 éves férfi enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 44 éves férfi enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 44 éves férfi enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 45 éves nő 5 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 48 éves nő 5 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 46 éves nő 4 alkalom enCurve előtt és utánenCurve eredmények - 46 éves nő 4 alkalom enCurve előtt és után


 
 
MENNYIRE TARTÓS AZ ENCURVE KEZELÉS HATÁSA?

A zsírsejtek a kezelés hatására elpusztulnak, azaz az enCurve zsírbontás végleges.
A sejttörmelék elszállítását a makrofágok, vagyis a szervezetedben található falósejtek végzik. Annak érdekében, hogy ezt a folyamatot elősegítsük, miden enCurve kezelést nyirokmasszázzsal zárunk, hogy aktivizáljuk a nyirokkeringésed. A nyirokmasszázsról részletesen itt olvashatsz. >>
Természetesen, mint bármely más alakformáló eljárás esetén, az eredmények tartóssága a páciens életmódjától, táplálkozásától és mozgásmennyiségétől is függ. Szakképzett szépségtanácsadónőink minden esetben részletes életmódtanácsokkal is készséggel ellátnak, amennyiben erre igényt tartasz.
 
 
A KEZELÉSEK ELŐTT... ÉS UTÁN
 
Mielőtt a kezelésekbe belekezdenél, ingyenes konzultációt tartunk, amin InBody testösszetétel analízist, körfogatmérést, illetve egy saját központunk által összeállított felmérést végzünk. A kiinduló állapotról fényképet is készítünk a későbbi összehasonlíthatóság érdekében. A konzultáción részetes tájékoztatást kapsz az esetleges ellenjavallatokról is.
Anyagcseréd felgyorsításához azonban már a kezelés előtt 3 nappal érdemes fokozott folyadékbevitelre áttérni - javasoljuk, hogy naponta legalább 2 l vizet fogyassz el, mielőtt kezelésed esedékessé válik. Ha odafigyelsz a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásra, az a kezeléseket követően is hasznodra fog válni!
 
 
Az enCurve zsírbontó kezelések áráról itt tájékozódhatsz. >>
Ingyenes konzultációra az alábbi űrlapon keresztül, vagy telefonon a +36 1 231 6047-es számon jelentkezhetsz be!

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.