Szikora Robi


„Üzenem a világnak, hogy megfiatalodok!”

 

 

Szikora Róbert büszkén néz szembe a férfiúi hiúsággal, teszi ezt főleg azért, mert nem csak saját maga miatt fontos, hogy megőrizze életigenlő mosolyát. Előadóművészként tudja jól, hogy a rajongói sokszor éppen belőle merítenek erőt és jókedvet, de mindezt csak akkor képes átadni, ha ő jól érzi magát a bőrében.

  

Koncertek, televíziós szereplések, interjúk és fotózások teszik ki Szikora Róbert napjait, a Csikidam életérzés atyja egyetlen percre sem pihen. Hihetetlen tempót diktál az élete, ő pedig ugyanazzal a szelíd mosollyal teszi a dolgát évtizedek óta, még így hatvan évesen is. Mert akármilyen hihetetlen bizony Szikora Robi hatvan éves lesz decemberben.

 

„Egyáltalán nem zavar a korom, és ha belenézek a tükörbe, akkor ugyanazt az arcot látom, mint amit láttam 18 évesen. Azt a pozitív, életigenlő fickót, aki rá tud csodálkozni a világra – csak egy kicsit több ránccal. De attól még ugyanúgy közvetíti az érzést, hogy hú, de jó élni!” – meséli   viccelődve.

 

Szikora őszintén vállalja, hiú ember, és most úgy döntött, lefarag egy kicsit azokból a bizonyos ráncokból. Ám a plasztikai sebész kése helyett inkább hollywood-i sztárok bevált praktikája mellett voksolt. Ezért választotta az Ultherapy kezelést, mely az Egyesült Államokban ma már a mellplasztika után a második legnépszerűbb beavatkozás. Nem véletlenül...

 

Kattints a galériáért:

 

 

„Férfiként az embernek először vannak averziói mindenféle szépészeti beavatkozással kapcsolatban, de sokat segített ennek a leküzdésében például maga a helyszín. Diszkrét, nincsenek fehér köpenyes doktorok, sem kórházi hangulat. És lássuk be ez fontos, amikor az ember idejön, és arról beszél, hogy mit szeretne változtatni magán. És ez nem önzés! Mert a rajongóim, akik eljönnek egy koncertre, vagy megnéznek a tévében azt szeretnék látni, hogy mindig jó kedvű vagyok, hogy jól érzem magam a bőrömben, és ehhez bizony hozzá tud járulni egy kis esztétikai segítség. Nem késsel, nem botox-szal, hanem egy finom kis műszerrel, ami szinte simogat.”

 

Szikora Robi szerint az arcáért felelős az ember, és hatvan évesen nem irreális elvárással kell vágyni a húszéves tekintetet. Az Ultherapy lényege pedig éppen az, hogy beindítja a kollagéntermelő folyamatokat, 4-5 hónap alatt érve el teljes hatását.

 

„Ne rontsunk ajtóstul a házba. Az ember mégiscsak férfi és egy kicsit szégyelli magát. Emlékszem, amikor gyerekkoromban a templomban énekeltünk és nekünk fiúknak ez egy kicsit ciki volt. A lányoknak nem. És aztán rájöttem, hogy a Jóistennek énekelsz, hát akkor énekelj! Itt pedig valakinek akarsz szép lenni, magadért is és a közönségért is, hogy a színpadon a legjobb formádat hozd. Úgyhogy innen üzenem a világnak, hogy megfiatalodok!”

 

Kattints ide és tudj meg többet az Ultherapy arckezelésről.

 

Jelentkezz ingyenes konzultációra itt:

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.