Horváth Éva


 

A műsorvezető az egyik legnépszerűbb hazai híresség a Facebook-on, fotóit, tanácsait, újabb és újabb történeteit sok ezren követik figyelemmel minden nap. De akadnak olyanok is, akik éppen Éva miatt változtatnak az életükön.

 

 

Éva nagyon sokat tesz azért, hogy mindig jó formában legyen, odafigyel a táplálkozásra és rendszeresen sportol. Azt mondja, hogy az egész életmódváltásban a sport része megy neki a legkönnyebben, a diétával viszont nehéz volt megküzdenie, hiszen szerencsés alkata miatt soha nem kellett odafigyelni a kalóriákra.

 

“Mivel nagyon féltem a bőrömet, így természetes volt, hogy ezt az egész életmódváltást valami olyannal is ki kell egészítenem, ami kimondottan ott dolgozik, ahol kell. Az úgynevezett VelaShape négy különféle kezelés kombinációja, ami segít a méregtelenítésben, feszesít, csökkenti a cellulitot, és a kezelt terület körméretét is csökkenti, vagyis lokálisan bontja a zsírt. Nagyon kellemes és hogy őszinte legyek kényelmes is nekem egy-egy ilyen kezelés, csak eljövök a SolenneMed Esztétikai Központba, és hagyom, hogy hadd dolgozzon a testem. Ráadásul ha éppen érzem az edzések nyomát valamelyik izomcsoportomban, még azt is segíti kilazítani.”


Nézd meg Éva kezeléséről a képeket:

 

 

 

Ha Te is szeretnél olyan formás idomokat mint Éva, jelentkezz ingyenes konzultációra és klinikai testanalízisre itt:

 

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.