Ultherapy akció


Ultherapy kezelések akár 20% kedvezménnyel!

 

Vásárolj Ultherapy arc-, nyak- vagy dekoltázslifting kezelést, és válaszd a számodra szimpatikusabb kedvezményt!

 

 

A teljes árú Ultherapy kezelésekre vagy a kedvezményes árú Ultherapy teljes arc kezelésre most 10% AZONNALI ÁRENGEDMÉNYT biztosítunk!

 

Ha ennél nagyobb kedvezményt szeretnél, válaszd a LEVÁSÁROLHATÓ KEDVEZMÉNY opciónkat, és az Ultherapy kezelésed teljes árának 20%-át most bármilyen más SolenneMed vagy Intimszépség kezelésre beválthatod!  

 
Az ULTHERAPY eljárás során a bőr mélyére juttatott ultrahang azt a szövetréteget stimulálja, amelyben a bőr feszességéért, teltségéért felelős kollagénállomány található. A kezelés egyedülálló eredményei közé tartozik a kecsesebb, határozottabb arckontúr, a bőr fiatalos feszessége és teltsége, valamint a szemhéj megemelkedése. A kezelés látványosan kinyithatja a tekinteted, arcod akár évekre nyitottabb és felfrissültebb lehet!

Az ULTHERAPY kezelés során semmilyen idegen anyagot nem juttatunk a bőrbe, és külső sérüléseket sem okozunk, kizárólag az ultrahang erejét használjuk fel arra, hogy a bőr természetes regeneráló funkcióit serkentsük. Az ULTHERAPY szabadalmaztatott technológiája segítségével az energia azt a szövetréteget stimulálja, amelyben a bőr feszességéért, teltségéért felelős kollagénállomány található. A kezelés eredményei közé tartozik a feszesebb bőr, a kecsesebb, határozottabb állkontúr, az áll alatti nyaki terület feszessége, valamint a szemhéj megemelkedése. A kezelés látványosan megemelheti az arcot, nyakat, de még a dekoltázst is; kinyithatja a tekintetet, megszüntetheti a lekonyuló sarkokat is a szánk szegletében, arcunk akár évekre nyitottabb és felfrissültebb lesz.

 

Az ULTHERAPY eljárás előnyei: 


a kezelések során semmilyen vágás nem történik (nem műtéti eljárás),

nem kell lábadozási idővel számolni,

semmilyen hatóanyagot nem juttatunk be (így pl. az allergiás reakciók kockázata teljesen kizárható),

a kollagénképződés stimulálásával csak természetes gyógyító reakciót idézünk elő a bőrben,

kizárt a "túlkezelés", a "botoxolt" hatás,

a kezelések rövid időt vesznek igénybe,

és az eredmény, akár évekig látható.

 
 

Ingyenes konzultációnkra az alábbi időpontkérési íven, vagy a +36 1 231 6047-es telefonszámon tudsz jelentkezni. Amennyiben bármi kérdésed felmerül a kezelésekkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal!

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.