Udvaros Dorottya


 

Udvaros Dorottya, Magyarország egyik legismertebb szinésznője hatvanhoz közel is fantasztikus formában van. Rengeteget játszik színpadon és több TV-s produkcióban is rendszeresen szerepel. Folyamatosan dolgozik, próbákról fotózásokra és előadásokra jár, az előadásokról pedig újra próbákra megy.

 

Ezt a tempót bírni igazán irigylésre méltó, ráadásul úgy, hogy közben ki hinné el, hogy a színésznő hamarosan 59 éves lesz. Pedig a plasztikai sebészetet messziről elkerüli.

 

 

Csodálatra méltó az a rengeteg energia, amivel dolgozik, ráadásul úgy, hogy közben mindig fitt és csinos.

 

 

 

 

  
A színésznő alapozó és szemfesték nélkül is sorra kapja a bókokat. Nem is engedné meg magának, hogy ez ne így legyen, hiszen az egészséges női hiúság őt is hajtja.

 

   "Persze, hogy ez jól esik, kinek ne esne jól! De azért bármint nem tennék meg, hogy ez így legyen. A plasztikai sebész késétől egyszerűen rettegek. Nekem az arcom a munkaeszközöm, és ha egy műtét úgy sikerül, hogy mondjuk elvesztem a mimikámat, vagy nem tudom többé kellően ráncolni a homlokomat, akkor ott gyakorlatilag hiteltelenné válnék színésznőként. Láttunk már erre példát külföldi kollégák esetében, egyszerűen borzalmas. Viszont, pont nyár elején mutattuk be a Szív hídjait, aminek ugye a filmbéli női főszerepét Meryl Streep játssza. Na, ő például hatvan felett is gyönyörű, és ő is az ilyen műtét nélküli megoldásra esküszik, mint az Ultherapy. Nagyon örülök, hogy végre nálunk is elérhető ez a forradalmian új beavatkozás."

 

Dorottya azt mondja, hogy a plasztikai műtéttől azért is tart, mert egyszerűen nem lenne ideje a lábadozásra, az Ultherapy kezelés viszont csupán egyetlen alkalmat vesz igénybe, és évekig tart a hatása, ráadásul folyamatosan segíti az arc kollagénállományának újratermelődését. A beavatkozást Esztétikai Központunk végzik kizárólag, Dorottya mindössze három óra alatt túl is volt a kezelésen.

 

A színésznő tehát elégedett magával, büszkén vállalja az idő múlását, nem akar drasztikusan beleavatkozni a természet dolgába. Ő csupán élvezi, hogy mindenkinek leesik az álla, ha bevallja a korát.

 

Nézd meg Dorottyáról és a kezelésről készült képeket:

 

 

Kattints ide és tudj meg többet az Ultherapy műtét nélküli arckezelésről.

 

Jelentkezz ingyenes konzultációra itt:

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.