enCurve


 

enCurve gép

RÖVIDHULLÁMÚ RÁDIÓFREKVENCIÁS HIPERTERMIA VÉGLEGES ZSÍRBONTÁSHOZ

Az enCurve egyszerű és kényelmes megoldást kínál a zsírsejtek számának csökkentésére. A berendezés apoptózist (sejthalált) kiváltó rövidhullámú rádiófrekvenciás hipertermia (túlmelegedés) elven működik. Mélyen a szövetbe hatoló, speciális frekvenciájú (27,12 MHz) irányított hullámai szelektíven célozzák és melegítik fel a zsírsejteket az optimális hőmérsékletre, ezzel elérve, a sejt felbomlását, ami az adipociták (zsírsejtek) megsemmisüléséhez vezet.

 


PIHENTETŐ KEZELÉS, GYORS FOGYÁS

Létezik-e jobb megoldás a fogyásra, mint egy pihentető és minimális fájdalommal járó alakformáló kezelés?
Nyugodtan pihenhet, amíg az enCurve karcsú vonalai visszaállításán dolgozik a legmodernebb csúcstechnológia segítségével.

 

 

enCurve működése

 

 

HOGYAN MÛKÖDIK AZ enCURVE?

A sejthalált elősegítő rövidhullámok a szövet mélyébe hatolnak, ahol szelektíven a zsírsejteket célozzák. A zsírsejtek a besugárzott energiától fokozott rezgésbe jönnek, aminek eredményeképp súrlódási hő keletkezik. Ez a hőmérsékletüket 45 °C fokra emeli, és a sejt felbomlik. Végül a test természetes anyagcsere-folyamatai elszállítják, végleg eltüntetik a sejtmaradványokat.

 

 Az enCurve működése

 

KÉNYELMES KEZELÉS

A kezelés nagy előnye, hogy a kezelőpaneleket egyszerűen a kezelendő testrész (elsősorban a has, csípő, fenék vagy combok) fölé kell igazítani, de nem ér hozzá a bőrfelülethez, azaz érintésmentes eljárás. A program elindítását követően az enCurve szabadalmazott PISA™ alkalmazása konstans módon méri a szövet ellenállását, ami az egyenletes hőhatás fenntartása érdekében szükséges. Eközben az AirMode a verejték hűsítő párologtatásával járul hozzá a kezelés biztonságosságához, a komfortérzetének növeléséhez.

 

MEGGYŐZŐ EREDMÉNYEK

Az enCurve egy lépésben, a teljes területet egyszerre lefedve kezel, aminek köszönhetően a kezelések nemcsak kiemelkedő gyorsasággal érik el eredményüket, de természetesebb és egyenletesebb karcsúsodás is tapasztalható. 

 

 

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.