Infini ránctalanítás akció


Válassz magadnak kedvezményt!

 

Vásárolj Infini 3 alkalmas kezeléssorozatot bármely területre, és válaszd a számodra szimpatikusabb kedvezményt!

 

A teljes árú Infini kezelésekre vagy a kedvezményes árú Infini teljes arc bérletre most 10% AZONNALI ÁRENGEDMÉNYT biztosítunk!

 

Ha ennél nagyobb kedvezményt szeretnél, válaszd a LEVÁSÁROLHATÓ KEDVEZMÉNY opciónkat, és az INFINI kezelésed teljes árának 20%-át most bármilyen SolenneMed vagy Intimszépség kezelésre beválthatod!

 

Ha szeretnéd megőrizni arcod természetes karakterét, nem akarsz kés alá feküdni, de valamilyen tartós arcfiatalító megoldásra vágysz, az INFINIvel maximálisan elégedett leszel! Fehér Anna, Görög Zita, Ullmann Mónika és Horváth Éva is a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelésünk híve!

 

Fehér Anna az Infinivel őrzi ragyogó fiatalságát

 "Az INFINI csak a saját bőrömet készteti munkára."

 

Görög Zita az INFINI kezelés óta meri elhagyni a sminket

"Az INFINI gyakorlatilag kicserélte a bőrömet."

 

A feltöltő kezelések és a botox ideje az INFINIvel lejárt!

A feltöltő és botox eljárások nem állítják le az öregedési folyamatokat, nem képesek új és erős kollagénállományt képezni, ezért a hatásuk nem is marad tartós. Sőt! Még a sebészeti arcplasztika során is csupán a felesleges bőrt távolítják el, de a kollagénképződés nem indul be, ezért a bőr öregedése tovább folytatódik. Ezzel szemben az INFINI tényleg visszafordítja az öregedési folyamatokat!

Jelenleg az INFINI az egyetlen olyan beavatkozás ráncokra, bőrhibákra és egyenetlenségekre, amely több esztétikai kezelés előnyeit egyesíti. A kezelés csak minimális kellemetlenséggel jár, és nincs külsérelmi nyom vagy felépülési idő. A páciensek rendkívül elégedettek, mivel a kezelést bármilyen bőrtípuson, napsütéses időszakban is el lehet végezni, nem esnek ki a munkából és az eredmény már az első kezelés után látható.

 

Ingyenes konzultációnkra az alábbi időpontkérési íven, vagy a +36 1 231 6047-es telefonszámon tudsz jelentkezni! Amennyiben bármi kérdésed felmerül a kezelésekkel kapcsolatban, keress bennünket bizalommal!

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.