Lutronic ACTION II


 

Napjaink létező kegkíméletesebb intimlézere: az Action II

 

A kozmetológiában és bőrgyógyászatban használt energiaalapú berendezések közt az Erbium-YAG (Er:YAG) az egyik leggyengébb, legkíméletesebb lézer, ami precízen célba juttatott, és valójában nagyon kicsi hőhatással dolgozik. A kelezés során a környező szövetek csak minimálisan melegednek fel, így kizárható a hőkárosodás veszélye.

Action II kezelőfelület


 
A dermatológiai és nőgyógyászati indikációk esetében szintén elterjedt CO2-lézerrel összehasonlítva megállapítható, hogy a Lutronic 'Action II' névre keresztelt Er:YAG lézere az intim területek kezelésében – kevesebb kockázattal és  gyorsabb regenerálódási idő mellett – hatékonyságban a CO2-lézerekkel megegyező eredményeket tud felmutatni.

 

Action II Petite Lady

 

A lézer 2940 nm hullámhosszon, normál vagy hosszú impulzusú, illetve frakcionált módban működik. A berendezés több kezelőfejjel rendelkezik, amelyek több nőgyógyászati, illetve dermo-esztétikai indikációban is használhatók. Az Action II-val végzett kezelések egyik titka abban a kétlépcsős technikában rejlik, amellyel a Lutronic maximalizálni tudta az intimlézeres beavatkozások klinikai hatását.

1. lépcső: precíz ephitélium abláció és fototermikus hatás többszörös mikroimpulzussal
2. lépcső: non-ablatív, 1000 ms idejű impulzusos kezelés, mely a hüvelyi nyálkahártya kollagenézisét stimulálja.

 


Petite LadyTM eljárás intim területek kezelésére

A Lutronic ACTION II-re fejlesztett Petite LadyTM eljárás egy Er:YAG lézert használó, nem sebészeti (azaz vágással nem járó), gyakorlatilag fájdalom- és kockázatmentes intimplasztikai kezelés, mely a műtéti eljárások hatékony és egyre elterjedtebb alternatívája a hüvelyszűkítésben, és egyúttal a stresszinkontinencia kezelésében is. 

 

Action II kezelőfejek


Több (összesen 5, melyből 3 nőgyógyászati) kezelőfejjel is rendelkezik, így igény szerint 90° vagy 360°-os tartományban is használható, így például nincs szükség a kezelőfej manuális körbeforgatására a hüvelyfal 360°-os kezeléséhez. Működése a kollagén-újrarendeződés stimulálásának elvén alapul: a kezelést követően a hüvely szövete elasztikusabbá és egészségesebbé, a kötőszövetes réteg tömörebbé és rendezettebbé válik.
 A kezelés előtt és után


A kezelést megelőzően semmilyen különösebb előkészületre nincs szükség. A mindössze kb. 10 perces kezelést szükség esetén helyi érzéstelenítéssel végezzük. Az intim területek kezelését követően az esetek nagy részében sem vérzés, sem fájdalom nem lép fel, és gyakorlatilag lábadozási idő sincs. Mellékhatásokkal alap esetben egyáltalán nem kell számolni, és 48 óra elteltével a páciens akár már nemi életet is újra élhet.

Action II Petite Lady inkontinenciakezelés

 

 

Intimkezeléseinkről jóval bővebb információt találsz a www.intimszepseg.hu oldalon, illetve állunk rendelkezésedre személyesen, e-mailben és telefonon a +36 1 231 6047-es telefonszámon is!

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.