Kezelések - mit mikor érdemes


Mielőtt bármilyen esztétikai kezelésbe belevágnánk – legyen az alakformáló vagy fiatalító kezelés – általában sorra vesszük a fontosabb faktorokat, mint például a hatékonyságát, időigényességét, vagy éppen hogy mennyire fájdalmas, mennyibe kerül, milyen hosszú lábadozási idővel jár, és még sorolhatnánk... Arról azonban kevesebb szó esik, hogy melyik évszakban, milyen környezeti, időjárási körülmények között milyen kezelésnek érdemes alávetni magunkat, és nagyon nehéz kiigazodni a rengeteg - sokszor egymásnak is ellentmondó - információtól. Szakértőink segítségével összegyűjtöttük az erre vonatkozóa hasznos tudnivalókat, hogy könnyebben tudj dönteni.

 

ARCKEZELÉSEK

 

Arckezelések

 

Infini rádiófrekvenciás bőrmegújítás:
A mikrotűs kezelés a napbarnítottság mértékétől függetlenül is igénybe vehető, akár nyáron is. Azonban az esetleg átmenetileg jelentkező érzékenység miatt javasolt a bőr kímélése, és érdemes pár napig elkerülni a napon való tartózkodást, illetve a kezelések előtt és után is magas faktorszámú fényvédőt használni.

Ultherapy műtét nélküli arcplasztika:
Az évszaktól függetlenül igénybe vehető eljárással nyugodtan kezelhető sötétebb vagy lebarnult arc is, mivel az ultrahang nem invazív - azaz sérülést nem okozó - módon célozza a bőr mélyebb rétegeit, és ennek feszesítő hatása látható és érezhető a bőrfelszínen.

 

 

ORVOSKOZMETIKUMOK

 

O

 

Nimue professzionális kezelések:
Nyáron nem ajánlott erős hámlasztásokat végezni, hiszen az UV-sugárzás káros hatásai fokozottan érvényesülnek a frissen megújított bőrön, így az könnyen leéghet. Ezért a SolenneMedben nyáron magas hatóanyag tartalmú, hidratáló, frissítő vitaminos kezelésekkel várjuk vendégeinket, melyek feltöltik a dehidratált bőrt, és az antioxidánsnak köszönhetően a bőr fiatalosabb lesz.

Nimue otthonápolási termékek:
Természetesen a Nimue otthonápolási csomagjában csak olyan termékek kaptak helyet, amelyeket teljes biztonsággal használhatsz minden évszakban. A Nimue egyik alapelve azonban, hogy a káros UV-sugarak ellen mindenkor védekezni kell - még télen is, ezért a márka Sun-C fényvédő termékeit egész évben ajánlja.

 

 

TESTKEZELÉSEK

 

Testkezelések

 

VelaShape feszesítés és narancsbőrkezelés:
A tavaszi szezon, illetve a nyár nagy slágere a VelaShape, ami segít formába lendülni: feszesít és felveszi a harcot a narancsbőrrel. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a nyári bombaforma eléréséhez már a koratavaszi időszakban javasolt elkezdeni a kezelést, hisz szervezetünknek idő kell a méreganyagok kiürítéséhez, és anyagcserénk a kezelések befejezte után is dolgozik. Egész évben végezhető kezelés, a környezeti tényezők nem befolyásolják eredményét.
 
enCurve végleges zsírbontás: 

A zsírpárnák hatékony eltüntetése nem függ évszaktól, hőmérséklettől vagy napsugárzástól, hiszen csak a zsírsejtekre van hatással a speciális 27,12 MHz hullámú elektromágneses energia.

Advantage végleges diódalézeres szőrtelenítés:
A lézeres szőrtelenítés igazi szezonja ősztől tavasz végéig tart: a lézer a szőrszál melaninján keresztül jut a szőrtüszőbe. Az optimális hatás érdekében
nem javasolt napbarnított bőrön alkalmazni ezt a fajta szőrtelenítő eljárást, mert ilyenkor az energia a szőr helyett a bőr melaninjában nyelődik el, és pigmentációt okozhat. Azokat a területeket, amelyeket nem ér direkt sugárzás, mint például a hónalj és az intim területek, akár nyári időszakban is lehet kezelni, de nagyon fontos a fényvédelem szem előtt tartása – leginkább magas faktorszámú készítményekkel.

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.