Narancsbőr kezelés


 

Négyes támadás a cellulit ellen

 

narancsbor.jpgHiába sportolsz és diétázol a narancsbőr ott virít a popsidon és a combodon? Szülés után vagy és szeretnéd formába hozni magad? Zavarnak a striák és a cellulit? Szeretnél magabiztosan, csinosan megjelenni fürdőruhában is?

 

Mi segítünk megszabadulni a zavaró, makacs narancsbőrtől és közben akár 7 centimétert karcsúsodhatsz rövid időn belül!

 

A SolenneMed Esztétikai Központban a négy technológiát egy gépben egyesítő VelaShape rendszerrel, rendkívüli eredményeket tudunk elérni, már az első kezelések alkalmával. A siker titka a testkezelő technológiák mesternégyesének szinergia hatása. Az eredmény önmagáért beszél: centiméterekben mérhető körméret csökkenés és gyönyörű, egyenletes, feszes bőrfelszín.

 

 

 

 


A VelaShape jelenleg az egyetlen az azonos hatásmechanizmusú készülékek között, mely megkapta az amerikai FDA minősítő tanúsítványát, ami azt jelenti, hogy hatékonysága pontos mérésekkel orvosilag igazolt, és megfelelően biztonságos. A nem műtéti testtérfogat csökkentő eljárások között a VelaShape bizonyítottan a legjobb eredményt garantálja. Az egyedi kezelőfej kialakítás alapjaként egy pulzáló vákuumos, motorikusan meghajtott görgő hengeres elrendezés szolgál, amely a pulzáló vákuum terápiát ötvözi gördülő hengeres szövetmasszázzsal. Erre van ráépítve az ELOS technológia: a görgőkön keresztül behatoló rádiófrekvenciás áram és a felette elhelyezett infravörös fényterápia.

 

 

A SolenneMed VelaShape cellulit- és körméretcsökkentő alakformálás menete

 

A kezelések megkezdése előtt ingyenes állapotfelmérést és testösszetétel-analízist végzünk. Az eredmény alapján állítjuk össze az igényeidnek legmegfelelőbb kezelési javaslatot.

 

Kezelhető területek: has, csípő, combok, popsi, hát, felkar, toka, térd. A kezelés alkalmanként általában 30-60 percet vesz igénybe. A kezelendő terület nagyságától és a probléma mértékétől függően 6-10 kezelés javasolt, heti 1 alkalommal. Amennyiben szükségesnek látjuk, a tartós eredmény érdekében javasolunk más, a VelaShape kezelések hatását javító, gyorsító kezeléseket is igénybe venni.

 

A VelaShape kezelések során speciális, koffeint és gyógynövény-kivonatokat tartalmazó krémmel kenjük be a kezelendő területet, amely a bőrbe szívódva fokozza a vérkeringést és a salakanyagok távozását.

 

A kezelés során a kezelőfej mozgatásával a mélyebb bőrrétegekben lévő, a narancsbőrt okozó szövetek egyenletesen melegednek fel. A mechanikus masszást biztosító vákuumos kezelőfej egyidőben rádiófrekvenciát és infravörös fényt bocsát ki, ezáltal rendkívül hatékony a narancsbőr megszüntetésében. Az infravörös fény és a rádiófrekvencia együttes hatásának köszönhetően a vérkeringés felgyorsul, így a vérben gyorsabban cserélődik az oxigén. Ezáltal a zsírsejtekben található zsír mennyisége jelentősen csökken. A bőr felülete egyenletes lesz, mert a zsírsejtek nem türemkednek ki a feszülés következtében. A vákuumterápia mellett az infravörös fény elősegíti a kollagénrostok termelődését, így feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt.  A vákuum és a görgők gyengéden masszírozzák a bőrt, így a felesleges sejtközi folyadékot a bőrből és a mélyebb bőrrétegek felsőbb részéből a nyirokrendszerbe juttatják.

 

 

Miben különbözik a SolenneMed VelaShape cellulit- és körméretcsökkentő alakformálás a többi műtét nélküli testformáló eljárástól?

 

A SolenneMed VelaShape cellulit- és körméretcsökkentő kezelés során egyszerre négy kezelésben részesülsz. Míg más kozmetikai alakformáló gépek egy technológiával (vákuum, rádiófrekvencia, vagy ultrahang) dolgoznak, addig a VelaShape a ma elérhető legfejlettebb orvosesztétikai berendezés, amely négy technológiát ötvöz: bipoláris rádiófrekvencia, infravörös fényenergia, pulzáló vákuum és mechanikus görgős masszázs. Ezáltal négyszer hatékonyabban és eredményesebben tudjuk a problémás területet kezelni.

 

 

Milyen esetekben nem javasoljuk igénybe venni a VelaShape kezelést?

 

Terhesség, szoptatás, pacemaker, fém implantátumok, fekély vagy egyéb nedvedző bőrbetegségek esetén nem javasoljuk igénybe venni a kezelést.

 

 

Milyen egyéb előnyei vannak a SolenneMed VelaShape cellulit- és körméretcsökkentő alakformálásnak?

 cellulit.jpg

A VelaShape kezelés nagyszerű megoldás a terhesség utáni méretproblémák orvoslására, a megereszkedett bőr feszesítésére, a cellulit és nyúlási csíkok csökkentésére, és a bőr simaságának és rugalmasságának helyreállítására. Lehetőséget nyújt minden kismamának, hogy heteken belül visszakapja szép alakját és vonzó megjelenését.
A VelaShape cellulit- és körméretcsökkentő alakformálás zsírleszívás után is kiválóan alkalmazható, mert kiegészíti annak hatását. Feszesíti a bőrt, elérhetjük vele azon területeket, melyeket más módszerrel nem lehetett elérni, segít eltüntetni az egyenetlenségeket, fokozza a kötőszövet öngyógyító folyamatait, s
egít helyreállítani a bőr mechanikai állapotát.

 

 

Életmódjavaslat a SolenneMed VelaShape cellulit- és körméretcsökkentő alakformálás alatt:

 

A kezelések időtartama alatt javasoljuk, hogy sószegény, rostokban és fehérjében gazdag étrendet állíts össze, valamint kerüld az alkoholfogyasztást, és naponta minimum 2-3 liter szénsavmentes ásványvizet igyál.

 

 

A SolenneMed  VelaShape cellulit- és körméretcsökkentő alakformálás várható eredménye:

 

karcsusitas.jpg

 

A kezelt területeken a cellulit jelentős mértékben csökken, javul a bőr textúrája és tónusa, a bőrfelszín egyenletes és sima lesz, a striák elhalványodnak.

Általánosságban elmondható, hogy az alábbi eredményekre lehet számítani:

Hasi területen 7 cm, a combok területén 3 cm, a popsi területén akár 6 centiméter körméret csökkenés is elérhető.

Az eredmény nagymértékben függ egyéni adottságaidtól illetve életmódodtól.

 

 

Miért a SolenneMed VelaShape cellulit és körméret csökkentő alakformálást vedd igénybe?

 

Mert fájdalom és kellemetlenségek nélkül könnyedén szabadulhatsz meg a zavaró narancsbőrtől és striáktól.

 

Mert az eredmény rövid időn belül centikben mérhető.

 

Mert a bőröd csodálatosan puha és sima lesz.

 

Mert az ingyenes, teljes körű testanalízist és állapotfelmérést követően személyre szabott keze lési javaslatot kapsz, melyet kizárólag személyesen Neked állítunk össze.

 

Mert nálunk nem csak kezeléseket kapsz, hanem segítséget ahhoz, hogy helyes irányba ter eld életmódod, és a célt, amit kitűztél, sikeresen elérd.

 

Mert mi végig fogjuk a kezed, és ha elbizonytalanodsz, segítünk visszanyerni önbizalmad.

 

Mert szakértő - az egészségügyben nagy tapasztalatot szerzett – munkatársaink folyamatosan étrend- és életmód-tanácsadással segítenek. 

 

Mert a segítségünkkel látványos és hosszantartó eredményt érhetsz el, és elégedetten állhatsz a tükör elé.

 

 

 

Ha szeretnél minél előbb centimétereket karcsúsodni és megszabadulni a zavaró narancsbőrtől, hívj minket bizalommal a 06-1/231-6047-es telefonszámon még ma, és jelentkezz be egy ingyenes testösszetétel analízisre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

 

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.