Lézeres intim fiatalítás


 

TÍZ ÉVET LETAGADHATOK ALUL IS?

Az intim területek fiatalon tartásának témája
még barátnők között sem kerül elő gyakran, és mivel nem egészségügyi probléma, az orvost sem zaklatjuk vele, igaz? Te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne, ha újra rózsaszín és selymes lenne? Valószínű, hogy a párod is titkon örülne neki, még ha nem is mondja. Ha fáradságot és pénzt nem kímélve mindent megteszel azért, hogy arcod és tested fiatalon tartsd, miért ne lehetne igényed az intim területek fiatalon tartására is?

A jó hír az, hogy a Petite LadyTM egyedülálló technológiája - az inkontinencia és tág hüvely kezelése mellett - az esztétikai-nőgyógyászati problémákra is megoldást nyújt. Az Erbium:YAG lézeres készülék kimondottan külső nemi szerv fiatalítására feljesztette kezelőfeje finoman lehámlasztja a megvastagodott és elszíneződött hámréteget, és a mélyebb szövetekben beindítja a kollagéntermelést. Így a külső nemi szerv teljesen megújul és végül, de nem utolsó sorban a hüvelybemenet is szűkebb lesz.

 

Intim területek fiatalon tartása

 

Hogyan működik a Petite LadyTM lézeres intim megújítás?

A Petite LadyTM technológiát a világ egyik legnagyobb lézerberendezéseket gyártó cége, a Lutronic fejlesztette ki. A cég a világ tíz legnagyobb lézerberendezéseket gyártó cége között van, fejlesztési központjai vannak Szöulban, Tokióban és az USA-ban. A fejlesztési projekteket a Harvard Egyetem orvos-professzorai együttműködésével valósítják meg.

A Petite LadyTM  az Action II lézeres platformrendszerhez csatlakoztatható, nőgyógyászati kezelésekre kifejlesztett kezelőfej-együttes. Az Action II egy Erbium:YAG lézer, amely a legideálisabb - 2940 nm - hullámhosszal rendelkezik ahhoz, hogy biztonságosan és fájdalommentesen kezelhessünk vele nőgyógyászati problémákat. A berendezés ugyanakkor különböző esztétikai problémákra is kiváló megoldást nyújt. Speciális frakcionált kezelőfejét kimondottan az intim területek megújítára és a hüvelybemenet szűkítésére fejlesztették ki. A lézersugár finoman lehámlasztja a kisajkak és a nagy szemérem ajkak elhalt, megvastagodott felső bőrrétegét, így az intim terület újra rózsaszín és selymes lesz, valamint a hüvelyrés összeszűkül.

 

 

 

 

Hogyan történik a Petite LadyTM lézeres intim megújítás?

A kezelést megelőzően konzultációt tartunk és szakorvosi vizsgálatot végzünk. A kezelés kizárólag negatív leletek esetén végezhető el. A kezelés előtt 2 nappal az intim területet teljesen le kell borotválni. Ügyelj rá, hogy a borotvával ne sértsd fel a bőrt! Természetesen gyantáztatni és epiláltatni is lehet, de amikor a kezelésre érkezel, a bőr már ne legyen érzékeny.

A terület megtisztítása és fertőtlenítése után a lézeres kezelőfejjel a kisajkak és a nagyajkak területén, valamint a hüvelybemenetnél dolgozunk. A lézerfény finoman lehámlasztja az elszíneződött és megvastagodott hámsejteket. A lézer mikron méretű koagulációs pontokat hoz létre a hámrétegen, így a mikrosérülések helyén elindul az új kollagénállomány képződése. Az eljárás nagyon kíméletes, ugyanis a lézerfény meghatározott távolságonként, pontokban jut a bőrbe. A koagulációs pontok körül a szövetek épen maradnak, így nem egyszerre sérül a hámszövet teljes felülete.

A kezelés ideje 15 perc. Életkortól függően 3-5 kezelésre van szükség, 3 hetes időközönként. Az eredmény fenntartásához a kezeléseket 1-3 évente érdemes megismételni.

A kezelést követően a bőr érzékenységének elmúlásáig javasoljuk, hogy tartózkodj a nemi élettől. Ez mindössze pár nap, egyénenként változó. A kezelt területet 1 hétig ne érje közvetlenül napsugárzás, és a szolárium használata is kerülendő! Ezen időszak alatt az uszoda vagy klóros víz használatát is mellőzni kell.

 

 

 

 

Milyen eredményt várhatok a Petite LadyTM lézeres intim megújítás után?

A kezelés hatékonyságát már az első alkalom után is látni fogod, és az eredmény minden kezelés után egyre jobb lesz. A kezléssorozat befejeztével azt fogod tapasztalni, hogy az intim területen is letagadhatsz jó pár évet. A bőr visszanyeri egészséges, rózsaszín színét, tapintása újra selymes lesz és élettel teli.

 

Intim fiatalítás

 

Várjuk szeretettel jelentkezésed ingyenes konzultációra! További részletekről a www.intimszepseg.hu honlapon tudsz tájékozódni.

 

intimszepseg.hu

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.