Hernádi Judit


“Semmi sem marad a régi, minden változik. Tudni kell, mi az, amit elfogadunk, és mi az, amit nem” – vallja Hernádi Judit színművésznő, aki idén töltötte be a hatvanadik évét, ám a színpadon ragyog és bizony a valós életben is éveket tagadhatna le. De ő nem teszi, mert jól érzi magát a bőrében.

 

Hernádi Judit

 

 

A művésznő szerint el kell fogadni az öregedés folyamatát. Tudni kell, hogy mi jár vele, de azért tenni is kell, hogy  egy egészséges egóval jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Hernádi Judit azt mondja, hogy kollégáival a színházi  öltözőben például mindig megtárgyalják az új szépészeti dolgokat, hogy kinek mik a tapasztalatai, de sosem hagyja magát befolyásolni.

 

Mindenben ilyen vagyok, hogy meghallgatom a véleményeket, aztán mérlegelek: vagy eldobom a hallottakat, vagy befogadom és kipróbálom. Igaz ez a receptekre is, de a szakmámra, a színészetre is.

 

Hernádi Judit az Ultherapyt választotta

 

Azt mondja, hogy amikor szépészeti kezelést választ, van néhány alapelve, amikből nem enged. A látványos hatás mellett ilyen például, hogy a kezelés legyen gyors, ne nagyon fájjon, és azért a pénztárcát se slankítsa meg nagyon.

 

“Örültem, amikor a SolenneMed Esztétikai Központban megtaláltam az Ultherapyt. Az az igazság, hogy pár helyen már hallottam róla, így tudtam, hogy mire számítsak, és nem is csalódtam.”

 

Nézd meg a művésznő beszámolóját ultherapy-s tapasztalatairól:

 

 

Időpontkérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.