Ultherapy arcplasztika


 

 

Szeretnéd tudni mi az a kezelés amiért sorban állnak a sztárok az Egyesült Államokban?

Szeretnéd tudni miért elégedett a páciensek 95%-a?

Olvass tovább.

 

30 éves kor felett a bőröd fokozatosan veszít a kollagén, elasztin és víztartalmából és egyre nehezebben tud ellenállni a gravitációnak. Kezdetben csak azt veszed észre, hogy a szemhéjad kicsit lejjebb csúszott és nem olyan üde a tekinteted mint korábban. Majd szépen lassan az állad vonala is kezdi elveszíteni a tónusát. A folyamat kinél előbb, kinél korábban kezdődik de 40-45 éves kor körül már jól látható jelei vannak a bőr megereszkedésének.

 

Sokaknak fontos a fiatalos megjelenés és az öregedési folyamatok lassítása. Akik nem ódzkodnak felvágatni az arcukat, nem félnek a szövődményektől és van idejük heteket lábadozással tölteni, ilyenkor plasztikai sebészhez fordulnak. A sebész kimetszi a felesleges bőrt és felvarrja az arcot. Eddig nem volt más hatékony megoldás.

 

EDDIG. De most megérkezett az ULTHERAPY, Magyarországon elsőként a SolenneMed Esztétikai Központba. Az ULTHERAPY egy teljesen egyedülálló berendezés, amely a mikro-fókuszált ultrahang erejével képes az arcplasztikával megegyező eredményt elérni sérülés és fájdalom nélkül, egyetlen kezeléssel.
Az Ultherapy jelenleg a 2. legnépszerűbb beavatkozás az Egyesült Államokban a mellnagyobbítás után. A páciensek 95%-a elégedett az eredménnyel.

 

 

 

 

 

De ez még nem minden. Nem csak a megereszkedett bőrt "teszi helyre" hanem a kollagén képződést is beindítja, hogy az eredmény tartós és hosszantartó legyen. A mikro-fókuszált ultrahang a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva, tűhegynyi pontossággal azon a területen fejti ki a hatását ahol arra szükség van. Nézd meg a videót, hogy működik:

 

 

 

 

Nincs többé vágás, nincs többé fájdalom, nincs többé lábadozás, csak gyönyörű, természetesen fiatalos arc.

 

Az eredmények fantasztikusak (kattints a nagyobb képért):

 

6 hónappal Ultherapy kezelés utánSikertelen arcplasztika után, ezt követően Ultherapy kezelés 6 hónap múlva3 hónappal Ultherapy kezelés után1 évvel Ultherapy kezelés után4 hónappal Ultherapy kezelés után3 hónappal Ultherapy kezelés után3 hónappal Ultherapy kezelés után8 hónappal Ultherapy kezelés után

 

Esztétikai Központunk elsőként vezette be az Ultherapy eljárást Magyarországon. Az elmúlt időszakban több mint 1 000 Ultherapy kezelést végeztünk. Vezető szakértőnk az Ulthera Inc. magyarországi képviselője és klinikai trénere, Központunk nemzetközi Ultherapy referenciaklinika is.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox után Magyarország elismert előadóművészei és színészei közül is többen az Ultherapy kezelést választották és Központunkban vették igénybe. Kattints a képre a képgalériáért:

 

Vándor Éva színésznő Ultherapy kezeléseUdvaros Dorottya színésznő Ultherapy kezeléseSzikora Róbert énekes Ultherapy kezelése

 

 

Kiknek ajánljuk az Ultherapy kezelést:

 

  • Akik nem szeretnének kés alá feküdni
  • Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt
  • Akik szeretnék megelőzni hogy, a bőrük megereszkedjen
  • Akik természetes módon akarnak fiatalabbnak tűnni
  • Akik nem akarják, hogy "ordítson" róluk, hogy beavatkozást végeztek rajtuk
  • Akiknek nincs idejük otthon maradni a gyógyulás idejére
  • Akiknek csak kevés idejük van, hogy beavatkozást végezzenek rajtuk
  • Akik nem akarnak semmilyen látható sérülést

 

 

Te sem fekszel szívesen kés alá? Akkor ne habozz és jelentkezz be egy ingyenes vizsgálatra.

 

 Aktuális Ultherapy akciónkat itt találod

 


 

 

Az Ultherapy az amerikai Ulthera cég fejlesztése, amely jelenleg az egyetlen olyan készülék a világon amellyel a sebészeti beavatkozásokkal megegyező eredményt lehet elérni műtét nélkül. Megkapta a legszigorúbb hatóság, az amerikai FDA minősítő tanúsítványát, ami azt jelenti, hogy hatékonysága pontos mérésekkel orvosilag igazolt, és megfelelően biztonságos. Számos klinikai tanulmány és évek kutatómunkája bizonyítja, hogy az eljárás rendkívül hatékony. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb eljárás az Egyesült Államokban.

A készülék nem a diagnosztikában és nem a kozmetikai eljárásokban használt erősségű ultrahangot használja. A belgyógyászatban már használt fókuszált akusztikus energia fantasztikus eredményekre képes. Ezzel zúzzák szét például a vesekövet is úgy, hogy sem a bőrfelszín, sem a környező sejtek, szövetek nem sérülnek, csak a vesekő. Tehát az ultrahang energia egyetlen pontra fókuszálva fejti ki a hatását.

Ezt a tulajdonságot fejlesztette tovább és szabadalmaztatta az Ulthera. Így született meg az Ultherapy készülék, amely egyben a beavatkozás neve is, teljesen új kategóriát teremtve a sebészeti és esztétikai eljárások között. Az Ultherapy egy olyan műtét nélküli beavatkozás, amely sem a lézeres sem a rádiófrekvenciával végzett kezelésekhez nem hasonlítható.

 

 

Az Ultherapy kezelés menete

A kezelést megelőzően vizsgálatot végzünk. A vizsgálat egy konzultáció keretében zajlik, ahol részletesen megvizsgáljuk a problémát, átbeszéljük az elvárásokat és a várható eredményt.

 

Kezelhető területek: Alsó, felső szemhéj, homlok, áll, orca, nyak, dekoltázs, teljes arc. A kezelés alkalmanként általában 15-60 percet vesz igénybe, a kezelendő terület nagyságától függően. Az esetek 90%-ában egyetlen egy kezelés elég a megfelelő eredményhez.

 

A kezelés előtt az arcot letisztítjuk, majd a kezelendő területet bejelöljük és speciális zselével bekenjük. A bőrt mindig két mélységben kezeljük egyszer 4.5 mm mélyen (itt találkozik a bőr az izommal), egyszer pedig 3 mm mélyen. Ehhez speciális fejet használunk. A fókuszált energia, tűhegynyi pontossággal irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek képződnek ami kollagén képződést indít be. A mikro-fókuszált ultrahang az optimális 60 °C-ra melegíti fel a mélyben a szövetet. Ettől a hőhatástól a bőr összehúzódik és "felcsúszik a helyére".

A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ami általában 1 órán belül elmúlik. Ezt követően a kollagén újraépülés miatt pár napig enyhe húzódást lehet érzékelni. Az Ultherapy kezelést akár ebédidőben is el lehet végezni,utána nyugodtan folytatható a napi tevékenység.

 


Mennyi idő múlva látszik az Ultherapy kezelés hatása?

A kezelést követően azzonnal érzékelhető a bőr tömörsége, "emelkedése", a végleges eredmény azonban a kollagén rekonstrukció miatt 2-3 hónap alatt alakul ki. Ezalatt az időszak alatt a megereszkedett bőr visszakerül a helyére, a bőrfelszín rugalmas és tömör lesz.

 

 

Hány Ultherapy kezelésre van szükség?

A páciensek 90%-ánál egyetlen egy kezeléssel fantasztikus eredményt lehet elérni. Nagyon ritkán van szükség ismétlő kezelésre.

 

 

Milyan gyakran kell elvégezni a beavatkozást és mennyi ideig tart a hatása?

Életkortól és a bőr állapotától függően a kezelés hatása évekig tart, 2-3 évente lehet újabb kezelést igénybe venni, kímélő életmóddal ez az idő még hosszabb lehet. Megelőzési céllal is lehet kérni a beavatkozást. Mivel természetes energiával működik semmilyen mellékhatása nincs. Ebben az esetben plusz kollagént "teszünk a bankba" mielőtt fogyni kezdene.

 

 

Milyen évszakban lehet igénybe venni az Ultherapy kezelést?

Mivel a beavatkozás nem optikai energiával történik a kezelést nyugodtan igénybe lehet venni nyáron is, sötétebb bőrtipus vagy lebarnult bőr esetén is.

 

 

Lehet-e az Ultherapy kezelést más kezelésekkel kombinálva igénybe venni?

Az Ultherapy gond nélkül kombinálható egyéb esztétikai kezelésekkel, lézeres, rádiófrekvenciás és különböző feltöltő kezelésekkel is.

 

 

Milyen életkorban lehet elkezdeni az Ultherapy kezeléseket?

A beavatkozást felnőtt korban bármikor el lehet végezni. A huszas évek végén, harmincas évek elején megelőzési céllal érdemes igénybe venni, később helyreállítási céllal. A kezelést férfiak és nők egyaránt igénybe vehetik.

 

 

Miben különbözik az Ultherapy kezelés és a sebészeti beavatkozás?

A plasztikai műtét során az arc bőrén több helyen bemetszést ejtenek, és a felesleges bőrt eltávolítják. Ez a beavatkozás általában altatásban történik és rendkívül fájdalmas. Hetekig kell utána otthon maradni és szövödmény, illetve komplikáció is kialakulhat.

Ezzel szemben az Ultherapy beavatkozás során egyszerre két pozitív változás is történik. Nem csak a megereszkedett bőr "kerül helyre", hanem nagyobb mennyiségű kollagén is képződik, aminek hatására a bőr visszanyeri tömörségét és fiatalosságát. Mindezen felül, mivel természetes energiával működik, semmilyen külsérelmi nyoma nincs a beavatkozásnak. Nem kell hosszabb időt otthon tölteni, nincs szövődmény, nincs semmilyen kockázati tényező.

Sokan szeretnének fiatalos vonásokat, vagy visszakapni arcuk körvonalát, azonban félnek a sebészeti beavatkozástól. A plasztikai műtét során nem tudni milyen eredmény várható, sokszor a páciensről "ordít", hogy beavatkozást végeztek rajta. Ezt nem szívesen vállalja fel mindenki.

Az Ulthetapy kezeléssel hosszantartó, természetes eredményt tudunk elérni műtéti kockázat nélkül.

 

 

Miben különbözik az Ultherapy kezelés és a lézeres vagy rádiófrekvenciás kezelések?

A lézeres kezelés során, ugyan irányítottan lehet a bőrbe juttatni az energiát, de 1,5 mm-nél mélyebben nem jut be a lézersugár a bőrbe. Mivel optikai energiáról van szó, sötét bőr esetén és napsütéses időszakban nem lehet igénybe venni a kezelést. Ezen kívül kisebb beavatkozások esetén is gyógyulási és felépülési idővel kell számolni.

A rádiófrekvenciával végzett beavatkozások hatása általában rövid távú, mivel az energiát nem lehet fókuszáltan a bőrbe juttatni, valamint 3 mm-nél nem hatol mélyebbre a bőrben. A kezelések során maximum 45-50 °C-ra lehet felmelegíteni a bőrt, ami nem elég a tartós és elegendő mennyiségű kollagén képződéshez.

Az Ultherapy jelenleg az egyetlen olyan eljárás ami az idősödő bőr egyik legnagyobb problémájára, a bőr megereszkedésére nyújt hatékony és biztonságos megoldást. A mikro-fókuszált ultrahang precízen, a megfelelő mélységben (4,5 mm, 3 mm és 1,5 mm) tűhegynyi pontossággal célozza meg azt a pontot ahol a kollagén rekonstrukciót be kell indítani. A szövetet az optimális hőmérsékletre, pontosan 65 °C-ra melegíti fel, amikor elindul a kollagén képződés.

 

 

Miért az Ultherapy kezelést válaszd plasztikai beavatkozás helyett?

 

Mert műtét és szövődmények nélkül a plasztikával megegyező eredményt lehet elérni

Mert a kezelés után nem kell hetekig otthon maradni

Mert a beavatkozás rövid ideig tart és fájdalommentes

Mert nem csak a bőr megereszkedésére nyújt megoldást, hanem a fiatalító folyamatokat is beindítja

Mert bármilyen évszakban, bármilyen bőrtipuson elvégezhető a kezelés, nem kell lemondanod a napozásról és a nyaralásról


Ha szeretnél Te is fiatalos vonásokat de nem szeretnél sebészeti beavatkozást, jelentkezz be egy ingyenes vizsgálatra az alábbi űrlapon, vagy hívd a 06-1/231-6047-es számot.

 

Időpont kérés
Ha szeretnél bejelentkezni, töltsd ki ezt az űrlapot. Hamarosan keresni fogunk telefonon, időpont egyeztetéssel kapcsolatban.